Başkan Rahmi Şahin'den Kore Gazisine Ziyaret
Haber
23 Nisan 2022 - Cumartesi 21:03
 
Başkan Rahmi Şahin'den Kore Gazisine Ziyaret
Muharip Gaziler Bafra Temsilcisi Başkanı Rahmi Şahin bir özel hastanede Anjiyo olan 93 yaşındaki Kore Gazisi Cemal Koç'u Sahil Kent Mahallesi'ndeki evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu
Bafra Haberi
Başkan Rahmi Şahin'den Kore Gazisine Ziyaret

Başkan Rahmi Şahin'den Kore Gazisine Ziyaret

 

Muharip Gaziler Bafra Temsilcisi Başkanı Rahmi Şahin bir özel hastanede Anjiyo olan 93 yaşındaki Kore Gazisi Cemal Koç'u Sahil Kent Mahallesi'ndeki evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

93 yaşındaki Kore Gazisi Cemal Koç Samsun' da özel bir Hastane de Kalp damar cerrahi bölümünde anjiyo oldu. Kunuri Muharebesi Kahramanı olan Kore Gazisi Cemal Koç tedavisi olduktan sonra evine taburcu edildi.

 

Bunun akebinde Muharip Gaziler Bafra Temsilci Başkanı Rahmi Şahin Gaziler adına Kore Gazisi Koç'u evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen geçmiş olsun ziyaretinde 93 yaşındaki Kore Gazisi Cemal Koç, Samsun' daki Özel Hastanede kendine iyileştirip ilgilenen başta doktoru olmak üzere Hemşirelere ve bakıcılara teşekkür ederken duasını da eksik etmedi.

 

Muharip Gaziler Bafra Temsilcisi ve Lengerli mahallesi Muhtarı Rahmi Şahin ve Kıbrıs Gazisi Hasan Ôztürk Kore Gazisi Cemal Koç'a gaziler adına hem geçmiş olsun dileklerini de  ilettiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Rahmi, Şahin'den, Kore, Gazisine, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı