Başkan Kılıç, POMEM kursiyerine desteğini aksatmıyor
Haber
09 Mart 2024 - Cumartesi 00:37
 
Başkan Kılıç, POMEM kursiyerine desteğini aksatmıyor
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde devam eden POMEM kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.
Spor Haberi
Başkan Kılıç, POMEM kursiyerine desteğini aksatmıyor

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde hazırlıklarına devam eden kursiyelerle sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Kılıç,sadece Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) değil her alanda gençlerin ve meslek sahibi olmak isteyenlerin yanında olduğunu ifade etti.

 

Söz konsu ziyaretten duyduklarını memnuniyeti ifade eden genç kursiyerler, kendilerine ücretsiz olarak sunulan hazırlık imkânı sağlanmasından dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

Gençlerin hayallerine kavuşması için her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise konuyla ilgili olarak  “TürkiyeYüzyılı’nın teminatı gençlerimizin hayallerine umut olmayı sürdürüyoruz. Spor Müdürlüğümüz koordinasyonunda sürdürülen Akademi Hazırlık Kursları kapsamında Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavına hazırlanan kıymetli gençlerimizi ziyaret ettik. Her biri birbirinden yetenekli olan gençlerimizi ortaya koyduğu emek ve azimleri için tebrik ediyorum. Rabbim yollarını açık etsin” şeklinde konuştu.

 

Başkan Kılıç POMEM kursları ziyaretinde ayrıca bayan kursiyerlerin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü karanfil takdim ederek kutladı ve kursiyerlere baklava ikramında bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Kılıç,, POMEM, kursiyerine, desteğini, aksatmıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı