Tümgeneral Ala Bafra'ya ziyarette bulundu
Haber
04 Kasım 2023 - Cumartesi 01:11
 
Tümgeneral Ala Bafra'ya ziyarette bulundu
Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala şehitlik ziyaretinde bulundu
Gündem Haberi
Tümgeneral Ala Bafra'ya ziyarette bulundu

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Garnizon Şehitliğine, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala ziyaret etti.


Bafra şehitliğinde şehitlerin kabirleri gezildi, Tümgeneral Ala, Şehitlikte mezarların hepsine karanfil koydu. Emekli Cami İmamı Mehmet Zengin tarafından programda okunan Kur'an-ı Kerim ve dua ile sona erdi.

 

Gazi Tümgeneral Davut Ala,” Ziyaretin özel bir ziyaret olmadığını, hafta sonu şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya gelmek istedik. Şehitlerimizin kabrini gezerek, aileleri ile yakından tanışma fırsatı bulduk. Tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Tümgeneral Ala Şehitlik ziyareti sonrasında, Şehit aileleri ve Gazileri derneklerini ziyaret etmek üzere hareket etti.

 

Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala’nın Bafra Şehitliğine ziyareti sırasında, Bafra Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet Gökcan ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Başkanı Arife Gülal, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, şehit yakınları ve gaziler katılım sağladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tümgeneral, Ala, Bafra'ya, ziyarette, bulundu, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı