Bafra’da Türkiye judo şampiyonası toplantısı yapıldı
Haber
13 Nisan 2023 - Perşembe 03:31
 
Bafra’da Türkiye judo şampiyonası toplantısı yapıldı
Bafra’da Türkiye judo şampiyonası toplantısı yapıldı
Spor Haberi
Bafra’da Türkiye judo şampiyonası toplantısı yapıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde 14-15 Nisan tarihleri arasında okul sporları gençler Türkiye Judo müsabakaları yapılacak.
Bafra Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’ne bağlı, Şehit Mustafa Serin Bafra Atış Poligonu toplantı salonunda, Judo branşında yapılacak olan kadın erkek müsabakalarının işleyişi hakkında bilgiler aktarıldı.

 

Türkiye’den 61 ilden gelen 400 sporcu,30 Judo hakemi, Bafra’da bulunan KYK Yurtları kurumunda misafir edilecek.

 

Samsun Gençlik ve Spor il Müdürü Feyzullah Dereci, İl merkezinde yapmak istediğimiz bu yarışmayı, Bafra’da yapmak istedik. Bafra, spor ilçeleri olma özelliği taşıyan ilçelerimizden bir tanesi, bir sıkıntı yaşamayız düşüncesinden dolayı en çokta burada yapılmasını düşündük. Yatak sorunu yok, yurtlara herkes yerleşti, bir sorun bulunmuyor. Judo müsabakaları, İl merkezimizde çok fazla etkinliğimize denk geldi. O yüzden özellikle bir sıkıntı var mı? Yok mu? diyerek bu gün buraya gelerek toplantı sağlamak istedik.” Dedi.

 

Bafra Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak, 14 – 15 Nisan tarihlerinde, Bafra ilçemizde gerçekleşecek olan okul sporları, Judo Branşı gençler, Türkiye birinciliği müsabakaları yapılacaktır. Ülkemiz genelinden, 61 il, toplam 400 sporcu olmak üzere, kadın ve erkek sporcular katılım sağlayacaktır. Bafra Yeni Spor salonunda Judo Branşı start verileceğini söyledi.

 

Okullar arası Judo Branşı müsabakaları toplantısına, Samsun Gençlik ve Spor il Müdürü Feyzullah Dereci , ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, Judo antrenörleri, judo hakemleri ve sporcular katılım sağladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra’da, Türkiye, judo, şampiyonası, toplantısı, yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı