MİLLET PARTİSİ MKYK VE MDK TOPLANTISI KONYA'DA YAPILDI
Haber
06 Haziran 2022 - Pazartesi 20:55
 
MİLLET PARTİSİ MKYK VE MDK TOPLANTISI KONYA'DA YAPILDI
MİLLET PARTİSİ, SADECE TÜRK-İSLAM DÜNYASI İÇİN DEĞİL İNSANLIK İÇİN DE BİR UMUTTUR’
Siyaset Haberi
MİLLET PARTİSİ MKYK VE MDK TOPLANTISI KONYA'DA YAPILDI

‘MİLLET PARTİSİ, SADECE TÜRK-İSLAM DÜNYASI İÇİN DEĞİL İNSANLIK İÇİN DE BİR UMUTTUR’

 

MİLLET PARTİSİ MKYK VE MDK TOPLANTISI KONYA'DA YAPILDI

 

Millet Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) asıl üyeleri ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) asıl üyeleri, ittifak çalışmalarını ve teşkilatlanma ile ilgili bazı konuları değerlendirmek üzere Genel Başkan Sayın Cuma Nacar başkanlığında Konya’da toplandı. Genel Başkan Cuma Nacar, “İktidar yürüyüşümüzü başarıyla taçlandırmak kararlılığıyla yollara düşeceğiz.” dedi.

 

24 - 26 HAZİRAN’DA TRABZON’DA KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI YAPILACAK

 

Toplantıda “Millet Partisi’nin iktidar yürüyüşünün kararlılıkla, engelleri aşa aşa devam etmesi; bölge toplantılarına başlanması ve ilk bölge toplantısının 24 – 26 Haziran’da Trabzon’da yapılması” kararlaştırıldı. ‘

 

MİLLET PARTİSİ, MİLLETİN UMUDU, DEVLETİN SİGORTASIDIR’ 

 

Toplantıda Genel Başkan Cuma Nacar’ın konuşmasından bazı notlar şöyle: “MKYK toplantısını Millet Partisi'nin dayandığı Yeniden Milli Mücadele Hareketi'nin 1967 yılında kurulduğu Konya'da yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu topluluk kanarya sevenler derneği olmayacaktır. Bu topluluk milletin ümit ışığıdır, milletin devletin sigortasıdır. Nereden gelirse gelsin ayağımıza pranga vurulmasına fırsat vermeyeceğiz. İktidar yürüyüşümüzü başarıyla taçlandırmak kararlılığıyla yollara düşeceğiz.”

 

‘BİZ KRİZLERİ ÇÖZMEK İÇİN VARIZ’

 

Bu topluluk kanarya sevenler derneği olmayacaktır. 21. Yüzyılda bize daha fazla ihtiyaç var. Biz, iktidar olmak için varız, ülkemizin sorunlarını çözmek için varız! İktidarı da muhalefeti de görüyoruz. Başka işleri kalmamış birbirlerini karalama kavgasında ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor! Kamuoyuna ilan ediyoruz; Millet Partisi’z ittifak da olamaz, sorunlar da çözülemez, Türkiye ‘Muhteşem Türkiye’ de olamaz. Perişan bir İslam dünyası, parçalanmış bir Türk dünyası ve bunalımdaki dünya bizi bekliyor.

 

‘Muhteşem Türkiye’yi bekliyor. Bir milletin kaderini çoğunluklar değil teşkilatlı kadrolar belirler. Bu milletin aydınlık geleceğini Millet Partisi kurgulayacaktır.” ‘

 

MUHTEŞEM TÜRKİYE’NİN YOLUNU AÇACAĞIZ

 

 Toplantıda, MKYK ve MDK üyeleri tam bir vakar ve disiplin içinde görüşlerini dile getirirken merhum Bilge Lider Aykut Edibali’nin emanetine kararlılıkla sahip çıkacaklarına dair bir sınavı daha başarıyla verdiler. Millet Partisi kadrolarının her bir üyesi, Türkiye’yi içinde bulunduğu çıkmazdan kurtararak ‘Muhteşem Türkiye’nin yolunu açacaklarının imanı ve inancı içinde konuşurken duygulu anlar da yaşandı.

 

Gönül pınarları göz yaşına dönüştü. Haziran sonunda yapılacak Karadeniz bölge toplantısı heyecanı bir kat daha artırdı…

Kaynak: Editör:
Etiketler: MİLLET, PARTİSİ, MKYK, VE, MDK, TOPLANTISI, KONYA'DA, YAPILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı