Havzalı şehit Kubilay Çon'a son yolculuğuna uğurlandı
Haber
23 Nisan 2022 - Cumartesi 14:56
 
Havzalı şehit Kubilay Çon'a son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon, memleketi doğum yeri olan Havza'da son yolculuğuna dualarla uğurlandı
Samsun Haberi
Havzalı şehit Kubilay Çon'a son yolculuğuna uğurlandı

Havzalı şehit Kubilay Çon'a son yolculuğuna uğurlandı

 

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon, memleketi doğum yeri olan Havza'da son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda  Havzalı  Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon şehit oldu. 24 yaşındaki şehidin naaşı ilk olarak askeri uçakla Merzifon Havalimanı'na, buradan da Samsun'un Havza ilçesi Kamlık Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Şehidin anne, baba ve kardeşleri tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Baba ocağında helalliğin alınmasının ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon için cenaze törenine geçildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Şehit Kubilay Çon'un naaşı Kamlık Mahalle Mezarlığı'na  dualarla  defnedildi.

 

Şehit Kubilay Çon'un cenaze namazına Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, il müdürleri, ilçe belediye başkanları, askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Havzalı, şehit, Kubilay, Çon'a, son, yolculuğuna, uğurlandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı