Bafra'da 127 personelle şok uygulama
Haber
25 Kasım 2023 - Cumartesi 20:28
 
Bafra'da 127 personelle şok uygulama
Samsun'un Bafra ilçesinde polis ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece boyunca çeşitli yerlerde “ŞOK” uygulama gerçekleştirdi.
Asayiş Haberi
Bafra'da 127 personelle şok uygulama

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bafra ilçesinde, caddelerde, ara sokaklarda, umuma açık içkili yerlerde, kişiler ve araçlar üzerinde, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Narkotik Şube Müdürlükleri ekiplerinden oluşan 127 personelin katılımıyla “ŞOK” uygulama yapıldı.

 

Yapılan uygulamalarda, 9 umuma açık alkollü iş yeri, 3 iş yerine çalışanlarına ait SGK ve kimlik bildiriminde bulunmamaktan, 2 iş yerine kapalı alanda sigara içirdiğinden dolayı, 2 şahsa kapalı alanda sigara içtiklerinden dolayı toplam bin 234 lira idari para cezası uygulandı.

 

27 umuma açık iş yeri kontrol edildi, 2 işyerine kons yaptırmaktan, 1 iş yerine açık alkollü içki satış, belgesi olmadan açıktan alkol sunumu yapmaktan, 2 işyeri sahibine Kumar Oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapıldı. 9 şahsa kumar oynamaktan toplam 36 bin 495 TL idari para cezası uygulandı.

 

Bir iş yerinden oyun makinesi elde edildi, iş yeri sahibine adli işlem yapıldı.

 

1442 şahısın GBT sorgusuna bakıldı.

 

Trafik uygulamasında ise, 609 araç kontrol edilirken, 4 araç sürücüsüne toplamda 14 bin 353 lira idari para cezası, 1 araç sürücüsünün ehliyetine el konuldu.

 

Asayiş uygulamasında, 1 şahsın yoklama kaçağı olduğu tespit edildi, bir şahsın, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçundan arandığı ve 3 yıl kesilmiş hapis cezası olduğu tespit edildi, ayrıca 1 adet havalı tabanca, 13 adet amaç dışı bıçak ele geçirildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra'da, 127, personelle, şok, uygulama, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı