Alaçam ile 19 Mayıs'ta av mevsimi toplantısı
Haber
15 Eylül 2023 - Cuma 16:51
 
Alaçam ile 19 Mayıs'ta av mevsimi toplantısı
Alaçam ile 19 Mayıs'ta av mevsimi toplantısı
Gündem Haberi
Alaçam ile 19 Mayıs'ta av mevsimi toplantısı

11.Bölge Müdürlüğü Samsun Şube Müdürlüğüne bağlı, Bafra Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği görev ve sorumluluk alanında bulunan Yakakent ile 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanlığına bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Bafra DKMP Şefi Semra Akman ve ekibi 10.08.2022 tarih ve 31919 Mükerrer Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MAK (Merkez Av Komisyonu Kararları ) ile 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hakkında sunum yaptı.

 

Bafra DKMP Şefi Semra Akman,” ilçelerimizin sınırları içerisinde av hayvanlarının korunması, av döneminde avlanmasına izin verilen av hayvanları ve avlanma süreleri, avlanma limitleri, koruma altına alınan hayvanlar ile avlanmanın yasaklandığı alanlar, yasaklanan avlanma araç ve gereçlerin özellikleri belirlenerek, avcıların avlanmaları ile ilgili dikkat etmeleri gereken hususlar, usulsüz avlanma ile ilgili yapılacak idari ve cezai işlemler konular hakkında” bilgi verdi.

 

Toplantı, 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Kalınbacak başkanlığında, Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı personeli katılım sağladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alaçam, ile, 19, Mayıs'ta, av, mevsimi, toplantısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı