Bafraspor şehitleri mezarları başında anıldı
Haber
25 Mart 2024 - Pazartesi 15:41
 
Bafraspor şehitleri mezarları başında anıldı
16 yıl önce Bafraspor'un kulübünden silahlı saldırı sonucu öldürülen Sedat Gezer ile İsmail Kurt mezarları başında dualarla anıldı.
Bafra Haberi
Bafraspor şehitleri mezarları başında anıldı

Bafra Belediyesi Asri Mezarlığı'nda Bafra Belediye Spor kaleci antrenörü İsmail Kurt'un mezarı başında yapılan anmada, merhum Gezer ve Kurt için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi, Kurt'un mezarına karanfiller bırakıldı.

 

Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “16 Yıl önce tüm Bafra’yı ve spor camiasını hüzne boğan saldırı sonucu hayatlarını kaybeden iki başarılı spor adamımızı bu gün de dualarla yâd ediyoruz.Bafra onları unutmadı. Unutmayacak.Her ikisine de Rabbim rahmetiyle muamele buyursun. Ailelerine tekrar başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.

 

Anma törenine, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, merhum kaleci antrenörüİsmail Kurt'un eşi, Leyla Kurt, Oğlu Alican Kurt, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Bafra Belediyesi Spor Müdürü Yusuf Danışmaz, Bafralı spor adamları ve Sedat Gezer İsmail Kurt’untakım arkadaşları katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafraspor, şehitleri, mezarları, başında, anıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı