Şükrü Neiş, kırsalda yaşayanlara projelerini tek tek anlattı
Haber
25 Mart 2024 - Pazartesi 00:59
 
Şükrü Neiş, kırsalda yaşayanlara projelerini tek tek anlattı
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş, kırsalda yaşayanlara projelerini tek tek anlattı
Bafra Haberi
Şükrü Neiş, kırsalda yaşayanlara projelerini tek tek anlattı

Köylerden’de Neişe tam destek. Şükrü NEİŞ’ten Köyleri İhya Edecek Projeler

 

Kozağzı Çayağzı, Kuşluğan, Terzili, İlyaslı, Emenli ve Kaygusuz Mahallelerini ziyaret eden NEİŞ, köylere yönelik projelerini paylaştı.

 

Özellikle çiftçilerin tarlada kalan meyve ve sebzelerinin ve hallerde satışı yapılmayan ürünlerin çöpe gitmemesi için Yaş Sebze-Meyve Geri Dönüşüm Tesisi kuracaklarını açıklayan NEİŞ, bu tesiste atık ürünlerden hayvanlar için yem üretileceğini bu sayede ürünlerin ziyan olmayacağını aktardı.

 

Tarım Market (Köy Pazarı) adı altında köylülere gelir kapısı olacak bir tesis planladığını aktaran NEİŞ, “Bu alanda köylülerin doğal ürünleri şehirdeki vatandaşlarımızla buluşacak, köylülerin ürünleri değerine satılacak, ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da Bafrakart vasıtasıyla bu marketten ücretsiz yararlandıracağız” diye konuştu.

 

Tarım ve hayvancılığı kalkındırmak için projelerinin hazır olduğunu aktaran NEİŞ, “Hizmete sunacak olduğumuz ‘Mahalle Konakları’ projemiz ile hemşehrilerimiz mevlit, nişan, kına, düğün gibi birçok alanda etkinliklerini ekstra ücretler ödemeden gerçekleştirmiş olacak. Konaklarda muhtarlarımız içinde ayrı bir oda olacak” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şükrü, Neiş,, kırsalda, yaşayanlara, projelerini, tek, tek, anlattı,
Yorumlar
Haber Yazılımı