Alaçam'da Cumhur İttifakı açık ara önde gidiyor
Haber
12 Mart 2024 - Salı 20:40
 
Alaçam'da Cumhur İttifakı açık ara önde gidiyor
Alaçam'da Cumhur İttifakı açık ara önde gidiyor
Samsun Haberi
Alaçam'da Cumhur İttifakı açık ara önde gidiyor

Seçimlere az bir zaman kala, partilerde hareketli saatler yaşanıyor.

 

Siyasi çalışmalarda, akşam kırsal mahallerde, sabah ise şehir merkezinde insanların nabzını siyasiler tutmaya çalışıyor.

 

Edindiğimiz bilgilerde, Alaçam’da Yeniden Refah Partisi’nin adayı Muhammet Ergin ile CHP’nin adayı Zergün Deliorman Demirci’nin çalışmaları ve projelerinin elle tutulamadığı ifade ediliyor.

 

ERGİN HAVAYI YAKALAYAMADI!

 

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammet Ergin’in ve ekibi ile sürdürdüğü propagandanın halk nezihinde karşılık bulamadığı, uçuk vaatler veren Ergin ve Ekibinin en fazla güvendiği çalışma ise, Alaçam’da yapılan ve oteline belediyeye devredilmesi, halka nasıl bir katılım yada istihdam sağlayacağı, nasıl bir fayda vereceği tartışma konusu oldu. Eleştirilerde, taşıma suyu ile köylere çakıl gönderildiği, halk nabzında karşılık bulmadığı söylenirken, Ergin ve ekibine vatandaşlardan iktidarın yapamadıklarını bunlar nasıl başaracak, deniliyor.



İKTİDARI YIKMAK VAR, PROJE YOK!

 

Alaçam’ın sol kanadı güçlendirmek isteyen Demirci’nin hedefi Cumhur İttifakını yıkıp, önüne bakmak, sol kesimi aktif hale getirmek, Demirci, ilçede tanılıyor, çalışmalarında, bir kesimin şans tanıdığı Demirci’nin elle tutulur bir projesinin olmadığı, konuşmalarında iktidarı yıkalım da nasıl yıkarsak yıkalım, düşüncesi ile hareket etmesi Alaçam’da bir hava getiremeyeceği ama bazı köylerde oy ala bileceği ifade ediliyor.

 

YÜKSELEN İSİM ÖZDEMİR!

 

Alaçam’da Cumhur İttifakı MHP adayı Ramazan Özdemir sesleri yükselmeye başladı, ilk başlarda Alaçam’da tanınmadığı iddia edilen Özdemir şimdilerde gittiği her yerde başkan edasıyla karşılandığı konuşuluyor.  Cumhur İttifakı Adayı’nın Alaçam kulislerinde, öncesinde herkesin acaba dediği Özdemir’in bu günlerde sunduğu iki proje Alaçam’ı uçuracağı iddia ediliyor.

 

Organize Sanayi Bölgesi Projesi (GÖÇGÜN) hazırlayıp istihdam sağlamak adına yeni hamleleri yapacağı, Belediye bünyesine kazandırılacak, ekonomiyi hareketlendirecek, Alaçam Turizmini harekete geçirecek. Geyikkoşan’ı harekete geçirecek, aqupark alanı, kır düğün salonu, Alaçam sahilini hareketlendirecek sosyal tesislerin yapılacağı, vatandaşı heyecanlandırdığı biliniyor. Ramazan Özdemir’in Alaçam’da işsizliği bitirmesi yönünde istihdamı ilerletecek projeleri hayata geçirirse Alaçam yeni ivme kazanacağı düşüncesinde,

 

Önümüzdeki günlerde ikinci bir yazımızla buluşmak dileği ile…

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alaçam'da, Cumhur, İttifakı, açık, ara, önde, gidiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı