Sinan Oğan Bafra ekibinle buluştu
Haber
12 Mart 2024 - Salı 20:16
 
Sinan Oğan Bafra ekibinle buluştu
Sinan Oğan Bafra ekibinle buluştu
Bafra Haberi
Sinan Oğan Bafra ekibinle buluştu

Türkiye İttifakı Partisi Bafra ilçe Başkanı Hakan Şimşek ve yönetimi, Genel Başkan Dr. Sinan Oğan’ı Ankara’da genel merkezde ziyarette bulundu.

 

Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Dr. Sinan Oğan, “ Bizlerin çalışmaları, 2028 yılında merkez seçimlere hazırlığımızdır. Bu durumda “bu seçimde yokuz” demek değildir. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan, yerel seçimlerde çalışmalarımız, seçilecek adayın ülkenin ve bölgesinin başkanı ola bilecek mi? Milletimize faydalı ola bilecek mi? Bunu temel alarak, her adayı desteklediklerini, ona göre çalışmalarının yürüteceklerini ” ifade etti.

 

Sinan Oğan, “ Bizim oluşumumuzda, her parti olabilir, parti ayırt etmiyoruz. Ama tek Demokrasi ve Eşitlik Partisi (DEM) partisi haricinde, her partiye destek vere biliriz. Her partiye de kapılarının açık olduğu” kaydetti.

 

Türkiye İttifakı Partisi Bafra İlçe Başkanı Hakan Şimşek ise,” Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Oğan’ın kurmuş olduğu çizgide hedefimize ulaşacağız. Kişi ayırt etmiyoruz. Bizler kim hizmet adına vatandaşlarımıza hizmet verecekse, onlara destek vermeyi düşünüyoruz.” Dedi.

 

Konuşmaların ardından Genel Başkan Dr. Sinan Oğan ile beraber Bafra ekibi hatıra fotoğrafı çekinildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sinan, Oğan, Bafra, ekibinle, buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı