Yakakent'te toprağımı tanıyorum projesi
Haber
19 Aralık 2021 - Pazar 18:37
 
Yakakent'te toprağımı tanıyorum projesi
Yakakent'te toprağımı tanıyorum projesi
Gündem Haberi
Yakakent'te toprağımı tanıyorum projesi

SAMSUN' UN Yakakent İlçe Belediyesi ve Yakakent İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonluğunda hazırlanan Toprak Tahlili Projesi İle “Toprağımı Tanıyorum“ toprak analizleri, Bafra Ziraat Odası Laboratuvarında incelemeleri yapılıyor.

 

Toprağımı Tanıyorum“ sloganıyla başlatılan, Yakakent Belediyesi ve Yakakent İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonluğunda hazırlanan Toprak Tahlili Projesi İle 2 bin parselden alınan toprak analizleri, Bafra Ziraat Odası Laboratuvarında incelenmeye başladı. Bu kapsamda Yakakent Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.

 

Toprak analizlerinin yapılmasının ardından, tarımsal anlamda çiftçilerimizin toprağı tanıması ve verimli mahsul alınmasını hedeflemekteyiz. İlçe Müdürlüğümüz ile çiftçilerimizi desteklemeye ve tarımsal üretimi arttırmaya yönelik çalışmalara devam ediyoruz.

 

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Yakakent Ziraat Odası Başkanı Şenol Acar İle birlikte, Bafra Ziraat Odasını ziyaret ederek laboratuvarda analiz çalışmalarını yerinde inceledi. Toprak Tahlili Projemizin çiftçilerimize ve Yakakent’imize hayırlı bereketli olmasını diliyorum dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yakakent'te, toprağımı, tanıyorum, projesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı