Vekil Kırcalı Diş Hastanesi inşaatını inceledi
Haber
01 Mart 2021 - Pazartesi 22:23
 
Vekil Kırcalı Diş Hastanesi inşaatını inceledi
AK Parti Samsun milletvekili ve Adalet komisyonu üyesi Av. Orhan Kırcalı Bafra’da incelemelerde bulundu.
Bafra Haberi
Vekil Kırcalı Diş Hastanesi inşaatını inceledi

Samsuna ve Bafra’ya kazandırdığı kalıcı hizmetlerle her kesimden insanların takdirini kazan milletvekili Kırcalı kazandırdığı hizmetlerdeki çalışmaları da yakından takip ediyor.
 
Bafra Ağız ve diş sağlığı hastanesi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen vekil KIRCALI hastane hakkında kapsamlı bilgiler vererek şunları söyledi:
 
Bafra’da yapımı devam etmekte olan 10.000 metre kare kapalı alana sahip 50 Üniteli Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz ve 2 istasyonlu 112 Acil Komuta Merkezimizin inşaatında Kaymakamımız Cevdet Türkmen, Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ve İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ile birlikte incelemelerde bulunarak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Göksel Kınay ve Müdürü Tayfur Aykaç’tan çalışmalar ile ilgili bilgi aldık.
 
Bafra Ağız ve Diş Sağlığı merkezimizde Ameliyathane, Yataklı Servis, Mahkum Polikliniği, Acil Poliklinik, 25 araçlık kapalı 65 araçlık açık otopark mevcut olup hizmete girdiğinde Bafra ve civar ilçelere hizmet verecektir.” dedi.
 
Bu iki güzel hizmet için bizde Başta milletvekili Orhan Kırcalı ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Baframıza ve bölgemize hayırlı olsun
Kaynak: Editör:
Etiketler: Vekil, Kırcalı, Diş, Hastanesi, inşaatını, inceledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı