VALİ DAĞLI ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI
Haber
11 Mayıs 2022 - Çarşamba 17:13
 
VALİ DAĞLI ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak, resim sergisi ve el emeği, göz nuru ürünlerin yer aldığı stantların açılışı yapıldı.
Samsun Haberi
VALİ DAĞLI ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

VALİ DAĞLI ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

 

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve protokol üyeleriyle birlikte, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak, resim sergisi ve el emeği, göz nuru ürünlerin yer aldığı stantların açılışı yapıldı.

 

Açılışta yaptığı konuşmada, toplumda her birey gibi engelli vatandaşlarımızın da doğuştan gelen temel hak ve özgürlüklerden en iyi şekilde yararlanmaları ve şartlarının en üst seviyeye yükseltilmesinin, insana ve topluma karşı olan sorumluluğumuzun bir gereği olduğunu ve bunun yerine getirilmesinin de sosyal devletin asli görevi olduğunu hatırlatan Vali Dağlı, “Engelli kardeşlerimizin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatımıza yapmış oldukları katkılar her türlü takdirin üstündedir.

 

Bugün spor, kültür, bilim ve daha birçok alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duyduğumuz engelli vatandaşlarımızın huzur ve refahı için değişen şartları ve ihtiyaçları da dikkate alarak, topyekûn bir gayret sarf etmeli ve yapılacak çalışmalar ile sosyal projelere de her türlü desteği vermeliyiz.” dedi.

 

Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmanın, geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamanın ve karşılaşılabilecekleri tüm zorlukları ortadan kaldırmanın yalnızca engelli vatandaşlarımızı değil, tüm toplumumuzu mutlu edeceğini belirten Samsun Valisi Dağlı,, tüm vatandaşlarımızın, engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler konusunda hassasiyet göstermeleri temennisinde bulunarak, engelli vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, DAĞLI, ENGELLİLER, HAFTASI, ETKİNLİĞİNE, KATILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı