Ümit Özdağ Bafra ilçe Binasını açılışını yaptı
Haber
17 Ağustos 2022 - Çarşamba 14:51
 
Ümit Özdağ Bafra ilçe Binasını açılışını yaptı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Bafra ilçe Başkanlığın Binasının açılışını yoğun katılımla Ülkemize ve Bafra'ya öz olan Mehteran Takımıyla gerçekleştirdi.
Bafra Haberi
Ümit  Özdağ Bafra ilçe Binasını açılışını yaptı

Ümit  Özdağ Bafra ilçe Binasını açılışını yaptı

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit  Özdağ'nın kurdelesini kestiği  Bafra ilçe Başkanlığın Binasının açılışını yoğun katılım ve  Mehteran takımıyla gerçekleştirdi.

 

 

Karadeniz Tura çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit  Özdağ'ın yolu Bafra'ya düştü, burada İktidara  eleştiri ve yüklenirken  6'lı masaya da göndermelerde bulundu.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit  Özdağ, Cumhuriyet Meydan'ında bulunan Bafra ilçe Binasının açılışını Zafer Partisi Bafra ilçe Başkanı Hakan Keser Yönetim Kurulu Üyeleri, Zafer Partisi İl ve İlçe Başkanları, Partililer ve vatandaşlar katılımıyla yaptı.

 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit  Özdağ, Bafra ilçe binasının açılışından sonra burada yaptığı kısa başın açıklamasında Türkiye'deki Ekonomik Krizi ve 13 milyonu aşan Mülteci sorun ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Özdağ, şu an Ülkemizdeki Ekonomik krızin dar gelirli vatandaş her yönden belini bürktüğünü söyledi.

 

 

Başta Akaryakıt olmak üzere Elektrik, Doğalgaz, Gıda ve Vergilerdeki faiş artışlarının yüzünden vatandaşın edildiğini belirten Özdağ, Zafer Partisi olarak bunların çıkış yolu nasıl olur konusunda önerilerimizi kimse dikkate almıyor. Hayat pahalılığı ekonomik kriz aldı başını gidiyor. Dünyada kriz olduğunu ama Ülkemizdeki krizin asıl sebebi maalesef iktidarın yanlış yol izlemesinden dolayı Ülkemizdeki krizin boyutu fazlasıyla vatandaş hissediyor. Ülkemiz Ekonomik krizle baş ederken 13 milyonu aşkın savaştan dolayı kaçan Mülteci istilasına döndü.

 

Özdağ,buda yılda 9 milyar dolar 2015 yıldan sonrasında sadece sığınmacılar için Türk milletinin cebinden para çıktı ve çıkmaya devam ettiğini” belirtti.

 

Onlara harcanan para ise 100 Milyar dolar civarında bu da ekonomik krizin başlıca nedenlerinden biri. Özdağ, Zafer Partisi olarak Ekonomi modeliyle istikrarlı bir Türkiye oluşturmak olacaktır. Vatandaşı ekonomi yönünden refaha edirecek yol haritası üzerinden gideceğiz. Tabiki de Ülkemiz de 13 Milyonu aşmış Mültecileri de tekrar Ülkelerine dönmelerini en kısa zamanda sağlayacağız. Misafirliğe kısası makbuldür. Artık onların müşavirliği bitmiştir. Ülkelerinde savaş sona ermiştir, o zaman gitme zamanları gelmiş geçmiştir bile.Onları Türkiye'nin dostları olarak Ülkelerine geri göndereceğiz dedi

 

Onları Ülkelerine gönderdikten sonra Ülkemize artık turist olarak gezmeye  gelebilir diyen  Özdağ bunu yapacak kadro ve güçte olduklarını söyledi.

 

HDP'NİN OLDUĞU İTTİFAKI ASKA İSTEMEDİK İSTEMİYORUZ DA

 

Sorulara cevap veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,”Seçim sonuçlarını görmeden konuşmak uygun değil. Bizlerin projeleri ve düşünceleri var.Türkiye’nin artık Erdoğan’ı aşması gerekir.Erdoğan çok sorunlu,Türkiye’ye ve kendisine zarar veriyor.

 

Çevresindeki ekip Türkiye’nin kaynaklarını sonuna kadar tüketti.Bunların Türkiye’ye zarar verebileceğini görüyoruz.Erdoğan’ı gönderdikten sonra gelecek hükümetin, arkasından HDP’nin olduğu bir ittifakın olmasını istemediğini de belirtti.

 

Açılış ve Basın açıklamasından sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ilçedeki Esnafların yanı sıra Odaları, STK ve Bafra Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek Bafra'daki ziyaretlerini sonlandırmış oldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ümit, , Özdağ, Bafra, ilçe, Binasını, açılışını, yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı