Türkiye İttifak Partisi Başkanı Şimşek oldu
Haber
17 Şubat 2024 - Cumartesi 19:12
 
Türkiye İttifak Partisi Başkanı Şimşek oldu
Samsun’un Bafra ilçesinde Türkiye İttifak Partisi 1.’inci olağan kongresi yapıldı.
Bafra Haberi
Türkiye İttifak Partisi Başkanı Şimşek oldu

Türkiye İttifak Partisi 1.’inci olan Kongresi’ne atama ile seçilen ve tek liste olarak oy kullanılan kongrede, Türkiye İttifak Partisi ilçe Başkanı Hakan Şimşek oldu.

 

Açılış programında şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla, Türkiye İttifak Partisi Samsun İl Başkanı Ertan Pısıl açıklamasında," Samsun’da 17 ilçemizin, 4’üncü ilçe kongresini gerçekleştiriyoruz. Diğer 3 kongremizi gerçekleştirdikten sonra, Samsun’un diğer ilçelerinin kongresini yapacağız. Hep beraber bir aile olarak bütün olarak, gönüldaşlarımızla beraber bu kutlu yolda beraber olacağız.” Dedi.

 

Türkiye İttifak Partisi İlçe Başkanı olarak seçilen Hakan Şimşek ise ,” Türk milletinin birliği ve bütünlüğü her şeyden önemlidir. Türk milletinin tarihi ve kültürel değerlerine bağlılıkla Türkçü, Turancı ideolojimizle yolumuza çıkıyoruz. Bir taraftan PKK’nın bitmek bilmeyen terörist faaliyetleri, bir taraftan İsrail’in Filistin halkına tüm dünya devletlerinin gözü önünde soykırım uygulaması, bir ateş çemberi içinde var olma mücadelesindeyiz. Türkiye İttifakı Partimizin bu ihanet ve kargaşa içinde 85 milyon insanımızın birlik ve beraberliğinin temin edile bilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak, ülke genelinde teşkilatlanmayı, el birliği ile tamamlayacaklarını” söyledi.

 

Tek liste olarak yapılan seçimde 5 kişi oy kullandı, 4 kişinin oyu onaylandı, 1 oy geçersiz sayıldı.

 

Türkiye İttifak Partisi’nin 1.’inci olağan kongresine, İlkadım ilçe Başkanı Selçuk Sezgin, Saddet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal ile parti üyeleri katılım sağladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye, İttifak, Partisi, Başkanı, Şimşek, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı