Tarım Kredi Kooperatifleri müdürü Bafra'ya geldi
Haber
17 Ekim 2023 - Salı 01:26
 
Tarım Kredi Kooperatifleri müdürü Bafra'ya geldi
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Bafra’ya gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Ekonomi Haberi
Tarım Kredi Kooperatifleri müdürü Bafra'ya geldi

 

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Tarım Kredi Birlik A.Ş. Bafra Şubesi Fabrikasında paketleme bölümünü ile pirincin aşamalı olarak makinelerden geçirilmesini inceledi.

 

Fabrika müdürü Şafak Zengin çalışmalar hakkında, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a bilgiler aktardı.

 

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın,”Samsun tarımın, tarımsal sanayinin yoğun yapıldığı bir kentimiz, bizlerin Samsun’da 2 adet bölge müdürlüğümüz var. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Samsun Bölge Müdürlüğü ile Samsun Tarım Kredi Kooperatif bölge müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Buralarda yapılan çalışanlarımızla son durumun ne olduğunu görüştük. Bilindiği üzere tam çeltik alımlarının dönemi, geçen yıl bu bölgede üretilen çeltiğin üçte birini üreticilerimizden almıştık.” Dedi.

 

Hüseyin Aydın,”Aldığımız ürünleri fabrikamızda nihaiyi üretime getiriyoruz. Bu yılda son durumu yerinde görelim dedik, arkadaşlarımızın güzel çalışmalarına yerinde tanıklık ettik. Havalar müsaade ettiği sürece yeni ürünler alacağız. Vatandaşımız çiftçimiz ürettikçe, Tarım Kredi hem piyasa regülasyonu için hem marketlerde nihaiyi tüketicilerin gereksinimi karşılaması için, hem kurumsal müşterilerimiz, Milli Savunma Bakanlığı ve vakıflar gibi, ihtiyaçlarını karşılamak için çeltiği nihaiyi ürüne dönüştürmeye devam edeceğiz. Onun için buradayız, yağmuru da gördük, bereket fışkırıyor. Çiftçilerimize hayırlı bereketli bol kazançlar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a, Tarım Kredi Kooperatifi Samsun Bölge Müdürü Yasin Cebeci, Tarım Kredi Birlik A.Ş. Bafra Şubesi Fabrika Müdürü Şafak Zengin ile İkiz Tepe Tarım Kredi Kooperatifi yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra çeltik komisyonu çiftçi temsilcisi Mecit Aytek ve fabrika çalışanları eşlik etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tarım, Kredi, Kooperatifleri, müdürü, Bafra'ya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı