Şükrü Neiş, kaldığımız yerden devam edeceğiz
Haber
30 Mart 2024 - Cumartesi 14:24
 
Şükrü Neiş, kaldığımız yerden devam edeceğiz
Şükrü NEİŞ: “Meydanlar, Kaldığımız Yerden Devam Edeceğimizin Müjdecisi”
Bafra Haberi
Şükrü Neiş, kaldığımız yerden devam edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, seçim öncesi son mitinglerini Bakırpınar, Kemalpaşa ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde gerçekleştirdi.


Gün içinde esnaf ziyaretlerine devam eden NEİŞ, dün esnaf ziyaretlerinin ardından Bafra Müftülüğünü ziyaret etti. Son olarak Hıdırellez, Örencik, Burunca mahallelerini de ziyaret eden NEİŞ, iftar sonrası miting düzenlediği Bakıpınar’da doğalgaz sözünü yineledi. Bafra’ya ilk doğalgazın başkanlık yaptığı dönemde geldiğini belirten NEİŞ, bu dönemde ise köylere doğalgaz gelmesi konusunda tüm çalışmaları yapacağını belirtti. 


Mitinglerde konuşan Şükrü NEİŞ şunları söyledi: “Herkesin belediye başkanı olmak için geliyorum. Bu yüzden Bafra’nın ortak adayıyız diyoruz. Parti gözetmeden, ayrımcılık yapmadan herkesin oyuna talibiz ve herkesin belediye başkanı olmak için geliyoruz. Biz kazanınca sizlerde kazanmış olacaksınız. Bize siz köylere gidin Bafra ‘tamam’ dediler. Şimdi anlıyorum neden dediklerini. Meydanlar kaldığımız yerden devam edeceğimizin göstergesi. Bu saatte bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şükrü, Neiş,, kaldığımız, yerden, devam, edeceğiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı