Şükrü Neiş, Halkımız için hizmetler üreteceğiz
Haber
03 Mart 2024 - Pazar 19:19
 
Şükrü Neiş, Halkımız için hizmetler üreteceğiz
Şükrü Neiş, Halkımız için hizmetler üreteceğiz
Bafra Haberi
Şükrü Neiş, Halkımız için hizmetler üreteceğiz

Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü Neiş,
‘’ Hak İçin,  Halkımız İçin Hizmetler Üretmeye Devam Edeceğiz‘’


Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş seçim gezilerinde  takdir görmeye devam ediyor.


Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş beraberinde Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen , yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte ziyaretlerinde teveccüh görmeye devam ediyor.

 


Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş Bafra ilçesinde yaptıkları ziyaretlerde ve vatandaşlarla yaptıkları istişarelerde takdir üstüne takdir görüyor.
Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş yaptığı değerlendirme açıklamasında,’’ Sevgili hemşehrilerim, Bafra Sebze ve Meyve Hali esnaflarımız ve vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip, çözüm yolları hakkında bilgi alışverişi yaptık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı dönemimizde gelişimine katkı sağladığımız Bafra halimiz de yıllar sonra hiç bir değişiklik yapılmadığı bizleri derinden üzdü. İnşallah yeni dönemde yeni projelerimizle esnaflarımız ve halkımızla el ele vererek Bafra’mızın her alanda önünü açmak için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 

 


Bafra Sebze ve Meyve Hali ziyaretimizin ardından Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü Derneği başkanımız sayın Burhan Apaydın ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Hep beraber Bafra’mızı gerek ulusal gerekse uluslararası alanda hak ettiği konuma taşıyabilmek adına güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Değerli vakitlerini bizlere ayırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.


Ayrıca ziyaretlerimiz kapsamında Mahalle programlarımız doğrultusunda Düzköy ve Yeniköy’lü hemşehrilerimizle bir araya geldik.  Sağolsunlar bizleri çok samimi ve içten karşıladılar. 


Şehrin merkezinden bu güzergahlara ulaşım araçları koyacağız. Emekli vatandaşlarımız bu hizmetlerden ücretsiz faydalanacak. 


İnözükoşaca, Kuzalan, Tepebaşı ve Asar mahallelerimizdeydik. Hak için halkımız için, durmadan yorulmadan yürümeye, hizmetler üretmeye devam edeceğiz.Katılım sağlayan tüm hemşehrilerime sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Belediyenin sağladığı imkanlarla köylümüzden mahsullerini alıp Bafrada kuracak olduğumuz Tarım Markette o ürünlerin satışını sağlayacağız. 


Esençay (ÇAĞÇUR) mahallemiz bizleri bağrına bastı. Olağanüstü bir kalabalık ve sevgi seli ile bizleri karşılayan Esençaylı hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi yolluyorum. 15 yıl sonra siyaset arenasına geri dönmemizin yegane sebebi siz kıymetli vatandaşlarımızdan davet almış olmamızdır.


Sizlerin bu yoğun sevgi ve isteğine karşılık girilmedik gönül, yapılmadık hiç bir hizmet bırakmayacağız.
Birlikte başaracağız. Bafra’yı Birlikte Yöneteceğiz.’’dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şükrü, Neiş,, Halkımız, için, hizmetler, üreteceğiz, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı