Şükrü Neiş farkını gösterdi
Haber
21 Mart 2024 - Perşembe 18:40
 
Şükrü Neiş farkını gösterdi
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, Bafra’yı turizm kenti yapmak için kolları sıvadı.
Bafra Haberi
Şükrü Neiş farkını gösterdi

Esnaf ziyaretlerine ve mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden NEİŞ, projelerini de vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

 

Turizme dair çok önemli projeleri olduğunu aktaran NEİŞ, Kapıkaya-Fener-Koşuköyü arasındaki ‘Turizm ve Sosyal Alan Hattı’ adını verdikleri tüm hat boyunca yapılacak projeleri paylaştı.

 

Kapıkaya’ya Su Sporları ve Bungolov Evler

 

Kapıkaya’ya Su Sporları alanı kurulacağını aktaran NEİŞ, buradaki turizm potansiyelini yılın 12 ayına yayacak bir projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Ayrıca Kapıkaya’yı uluslar arası bir turizm merkezi haline getireceklerini belirten NEİŞ, bu merkezde en önemli ihtiyaçlardan biri olan ‘Bungolov’ evlerden oluşan bir konaklama alanını kurarak yayla turizmine de elverişli hale getireceklerini söyledi. 

 

Butik Otel Projesi

 

Aynı hat üzerinde bulunan Kolay-Boğazkaya bölgesine de bölgenin yapısına uyumlu olacak bir ‘Butik Otel’ açılmasını sağlayacaklarını belirtti.

 

Eğitim Kampüsü

 

Çetinkaya Köprüsü’nün yukarı bölgesine bir ‘Eğitim Kampüsü’ projesi hazırladıklarını belirten NEİŞ, Sedde üzerinde bir diğer projenin de Bafbucks’ı da içinde barındıracak ve Turizm Çarşısı planladıklarını ifade etti.

 

5 Yıldızlı Otel

 

Bafra’nın turizm potansiyelini artırmak adına en önemli adımlardan birinin ve Bafra’nın en büyük eksiklerinden birinin otel olduğunun altını çizen NEİŞ, en kısa zamanda Bafra’ya 5 yıldızlı bir otel kazandırılacağını söyledi. 

 

Fener Avlupark Projesi

 

Fener Avlupark Projesi ile Fener’in denizinin şehirle buluşacağını aktaran NEİŞ, paylaştığı projesinde şu sözlere yer verdi: “Bu özel cazibe merkezi içerisinde yeme-içme alanları, çocuk eğlence alanları, sinema, tiyatro, konser gibi kültürel faaliyetlerin de yapılabileceği alanlar, piknik ve dinlenme alanları gibi birçok konsepti bir arada bulabileceksiniz.” 

 

Bafra AVM Avlupark

 

Koşuköyü sahiline yapılacak Bafra AVM Avlupark projesi içerisinde nelerin olduğunu aktaran NEİŞ, “Bafra’da yaşayan halkın ve gelen turistlerin sosyal aktivite alanları içinde vakit geçirebileceği, yürüyüş yolları bulunan, su sporları aktivitelerinin yapılabileceği, yeme-içme alanlarını da içinde barındıran bir tesis planlıyoruz” diye konuştu.

 

Irmak Sedde Projesi

 

Irmak Sedde projesi ile Bafra halkının daha kaliteli zaman geçirmesini planladıklarını aktaran NEİŞ, “Vatandaşlarımız keyifle vakit geçirebileceği alan ihtiyacı bir türlü tam olarak karşılanamamıştır. Bu sebeple Bafra dışına çıkamayan insanlarımıza, içerisinde yeme-içme alanları bulunan sosyal donatılarla düzenlenmiş bir Sedde projesi sunuyoruz” diye konuştu.

 

Şükrü Neiş Basın Bürosu

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şükrü, Neiş, farkını, gösterdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı