Şükrü Neiş farkını gösterdi
Haber
12 Şubat 2024 - Pazartesi 14:58
 
Şükrü Neiş farkını gösterdi
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Şükrü Neiş, sırasıyla ziyaretler gerçekleştirdi.
Bafra Haberi
Şükrü Neiş farkını gösterdi

Bafra’nın ortak adayı Bafra’mızın başkanı anlayışıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi Bafra belediye başkan adayı Şükrü Neiş önce Ankara'da Merhum Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarlarını ziyaret ederek duayla yad etti.

 

Daha sonra Bafra şehitliğini, anne ve babası, başta Hasan aslan, Ali kale, Mahmut barutçu olmak üzere eski belediye başkanları, kendisini. Kur’an öğretmeni olan MHP eski il genel meclis üyesi hafız Sami Kaşıkçı, Çetin Ertuğrul Dereci, kimsesizler mezarlığı ile şehitlik dışında şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek dualarla yad etti.

 

Şükrü Neiş daha sonra Bafra ve Samsun Büyükşehir belediye eski başkanı Zihni Şahini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

Şükrü Neiş yaptığı açıklamada,” eski belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğim ve Bafra için istişarelerde bulunacağını Ayrıca tüm partilerin belediye başkan adaylarını davet ederek kabul edeceklerine samimiyetle inandığı bir yemekte buluşup istişare etmek istiyorum. Her şey Bafra için anlayışı ile hareket edeceğim. Bu bir Bafra’ya bir hizmet yarışıdır.” Dedi.

 

Bafra’nın ortak adayı Şükrü Neiş, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Ömer Özenin de katılımlarıyla Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen, şehit aileleri ve gaziler derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şükrü, Neiş, farkını, gösterdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı