SÖNMEZ
Haber
08 Aralık 2021 - Çarşamba 17:38
 
SÖNMEZ
BAŞKAN SÖNMEZ "MUHTARLAR MAHALLENİN DERT ORTAĞI"
- Haberi
SÖNMEZ

SAMSUN' UN Alaçam ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından geleneksel hale getirilen aylık kahvaltı programı dernek lokalinde muhtarların katılımı ile gerçekleşti.

 

Alaçam Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman’da katılarak teşekkürlerini iletti. Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez düzenlediği basın toplantısında Muhtarların önemine vurgu yaparak, “Bizler yeri geldi mi mahallelinin dert ortağı, abisi, ablası babası annesi oluyoruz” dedi.

 

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Burada bulunan tüm muhtar arkadaşlarımızla beraber, bu devlete, bu millete hizmet etmeye çalıştıklarını en fazla birlikte olduğumuz, beraber çalıştığımız muhtarlarımızdır, gerek merkezde, gerek mahallelerde beraber bu millete hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Zaman yeni yapılan hükümet konağı ilgili bilgiler aktararak yapımı tamamlandı bundan sonra toplantılarımızı yeni hükümet konağımızda birlikte yapacağız dedi.

 

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez ve dernek üyeleri Satılmış Asan, Mustafa Anakök, Arif Anarat, Mustafa Kartal ve Süleyman Sevinç ile Muhtarlar Derneğinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Sönmez, Alaçam Muhtarlar Derneği olarak birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek amacı ile bundan sonra her ay bu şekilde bir araya gelerek hem istişare yapmak hem de birlikteliğimizi daha da pekiştirmek amacı ile bir araya gelmek istiyoruz dedik.

 

Başkan Sönmez, yaptığımız istişareler doğrultusunda hem yönetim kurulu üyelerimiz hem de muhtar arkadaşlarımız bunu uygun bularak Kasım ayı programımızı bugün yapmış bulunmaktayız dedi. Mahalle Muhtarları, Kahvaltı programında bir araya gelerek Dernek Başkanı Hüseyin Sönmez’e ve yönetimine ayda bir toplanmamıza vesile olarak bizleri bir araya getirerek birlik ve beraberliğimiz daim olsun dediler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SÖNMEZ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı