Serdal Sefa Kocabaş Nereye Koşuyor
Haber
10 Haziran 2021 - Perşembe 15:40
 
Serdal Sefa Kocabaş Nereye Koşuyor
İyi Partiden aday adayı olacağı gündemi işgal etti. Bir süre sonra ise AK Partiyi ziyaret ederek, AK Partiden aday adayı oldu. iş insanı olarak keskin bir dönüş yaparak İyi Parti yerine AK partiyi yani iktidarı tercih etti. Serdal Sefa Koçabaş siyasete ilk adımını atarken erdemli bir duruş sergileyemedi.
Bafra Haberi
Serdal Sefa Kocabaş Nereye Koşuyor

SERDAL SEFA KOÇABAŞ NEREYE KOŞUYOR ?

 

Bafra için, ülkemiz ve insanlarımız için yatırım yapan, istihdam üreten ve vergisini ödeyen her insana sahip çıkmak elbette boynumuzun borcudur. Bu alanda yol yürüyen her insanımıza Bafra’mız için destek veririz. Bunun sayısız örneği sitemizde mevcuttur.

 

ERDEMLİ SİYASET HERKESİN DEMOKRATİK HAKKIDIR

 

Siyasetin yozlaştığı ve seviyenin sürekli düştüğü bir dönemin içindeyiz. İnsanın sağlığı ve hayatın tehlikede olduğu, sağlık çalışanlarımızında canlarını tehlikeye atarak fedakarca görev yaptığı pandemi sürecinde dahi siyasetin sertleştiğine şahit oluyoruz. 24 Haziran 2018 seçimleri sürecinde de bir takım şeylere şahit olduk. Herkesin demokratik hakkı olduğu gibi bu süreçte Serdal Sefa Koçabaş’ın  siyaset yapmak için yola çıktığını gördük. İlk önce İyi Parti Samsun il başkanlığını ziyaret ederek İyi Partiden adayım izlenimi verdi. Aslında izlenimden de öte oldu. İyi Partiden aday adayı olacağı  gündemi  işgal etti. Bir süre sonra ise AK Partiyi ziyaret ederek, AK Partiden aday  adayı oldu. iş insanı olarak keskin bir dönüş yaparak İyi Parti yerine AK partiyi yani iktidarı tercih etti. Serdal Sefa Koçabaş  siyasete ilk adımını atarken erdemli bir duruş sergileyemedi.

 

ŞİMDİ SIRADA HANGİ MAKAM VAR?

 

Serdal Sefa Kocabaş  kısa bir süre önce mevcut Bafra Ticaret ve Sanayi odası Başkanı  Göksel Başar’ı hedef aldı. Başar’ın yaptığı paylaşımlardan sadece birini alarak Başkan Başar’ı eleştirdi. Başkan Göksel Başar’ın düğün salonlarının problemlerini dile getirdiği sosyal medya paylaşımına bir cevap vererek” kendi işini düşünüyorsun pandemiden etkilenen başka sektörler ve oda üyeleri var” diyerek haber konusu yaptı.  Ama kısa bir süre sonra gerçekler ortaya çıktı. Mevcut Başkan Başar daha önce  pandemiden mağdur olan oda üyelerini ilgilendiren ve problemlerini dile getiren paylaşımları ortaya çıktı. Serdal Sefa  Koçabaş’ın bu seferde Bafra Ticaret ve sanayi odası başkanlığına talip olduğu ve çalışmalar yaptığı anlaşıldı. Sefa Serdal Koçabaş siyasetten sonra talip olduğu başka bir görev içinde arızalı bir yol seçtiği ve daha ilk adımda yine erdemli davranmadığı görüldü.

 

SERDAL SEFA KOÇABAŞ’IN YATIRIM İÇİN HAZİNEDEN ALDIĞI ARAZİYE NE OLDU ?

 

Serdal Sefa Koçabaş iş insanı yeni yatırımlar yapabilir. Bundan herkes gibi bizde memnun oluruz. Bunu zaten baştan belirttik. Bir yatırım yapacağım diyerek hazineye ait bir yeri talep etti ve aldı. Aldığı bu yer Bafra İhtisas Organize Sanayi sınırları içinde değil. Ama buraya sınır gibi. Serdal Sefa Koçabaş aldığı bu yere bir yatırım yapmadı. Ama çitçiliğe soyunarak alanı dışında bir iş yaptı. Bu araziye çeltik ekti. Bunu yapınca Bafra OSB’de pek çok yatırımcı şikayet dilekçesi verdi. İşin başka bir boyutu ise Çeltik işi nedeniyle Bafra OSB’yi sineklerin basması oldu. Yani neresinden tutarsanız tutun yine arızla bir konu ile gündeme geldi.

 

BAFRA OSB’YE ADAY OLUR AMA…

 

Serdal Sefa Koçabaş Bafra OSB’ye oda üyesi olarak elbet aday olur. Etrafında yol yürüyeceği ve mevcut başkanı  istemeyen  bir çok insan bulabilir. Ama insanların kafasında çok soru olacaktır. Bu soruları cevaplaması, tatmin edici açıklamalar yapması gerekecektir. Bunları geniş bir kamuoyuna aktarması, çok çalışması gerekecektir. Ziyaretler, sosyal medya çalışmaları içinde olmalı. İnsanları ikna etmeleri gerekecek. Kısacası aday olur ama derken biz bu amayı bilerek özellikle ifade ediyoruz. Biz isteriz ki donanımlı, başarıya odaklı, oda üyelerini kucaklayan, birleştirici, mevcut başkandan çok daha iyi yapacağına inanılan, ekibi de aynı şekilde olan biri Bafra Ticaret ve Sanayi odası başkanı olsun. İster mevcut başkan isterse bu özelliklere sahip birisi Bafra Ticaret ve Sanayi odası başkanı olsun. Biz isimlere değil,  vizyonuna bakarız. Bafrayı ve oda üyelerini düşünen, her platformda Bafranın problemlerini dile getirebilecek bir başkan başımızın tacıdır.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Serdal, Sefa, Kocabaş, Nereye, Koşuyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı