Osman Tosuner, 23 Nisan Bayramı mesajı yayınladı
Haber
23 Nisan 2024 - Salı 08:41
 
Osman Tosuner, 23 Nisan Bayramı mesajı yayınladı
Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevinç ve heyecanını, onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. " dedi.
Bafra Haberi
Osman Tosuner, 23 Nisan Bayramı mesajı yayınladı

Milletimizi ortak düşünce ve değerlerde buluşturan, Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve milli egemenliğin tesis edilmesinde önemli bir görev üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümünü ve ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevinç ve heyecanını, onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. 


Meclisimizin Milli Mücadelemizde aldığı kritik rol, en sıkıntılı zamanlarda milletimizin yolunu aydınlatmış, halkımıza güç, cesaret ve moral aşılamıştır. Mehmetçiğimiz millet iradesinin tecelligahı olan meclisten aldığı güçle, ezan ve bayrak uğruna destansı mücadeleler vermiş ve tarihe altın harflerle kazınan zaferlere adını yazdırmıştır. Meclis çatısı altında ortak bir hedef etrafında birleşen milletimiz bu ruh ve inançla, Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda çok önemli bir adım atmıştır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor; çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Osman, Tosuner,, 23, Nisan, Bayramı, mesajı, yayınladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı