MSB Açıkladı, Pençe Kilit Operasyonun da 19 Terörist etkisiz hale getirildi
Haber
18 Nisan 2022 - Pazartesi 17:12
 
MSB Açıkladı, Pençe Kilit Operasyonun da 19 Terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit Operasyonun da ilk belirlemelere göre 19 terörist etkisiz hale getirildi. Arama tarama sırasında yapılacak tespitlerle bu sayının artacağını değerlendiriyoruz" ifadelerine yer verildi.
Gündem Haberi
MSB Açıkladı, Pençe Kilit Operasyonun da 19 Terörist etkisiz hale getirildi

MSB Açıkladı, Pençe Kilit Operasyonun da 19 Terorist etkisiz hale getirildi

 

Arama tarama sırasında yapılacak tespitlerle bu sayının artacağını değerlendiriyoruz" ifadelerine yer verildi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından dün gece saatlerinde başlatılan Pençe Kilit Operasyonu hakkında yazılı bir açıklama yapıldı. Irak'ın kuzeyinde terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğimizi sağlamak adına dün gece saatlerinde Pençe Kilit Operasyonu başlatıldı.

 

Birinci aşama hedefleri ele geçirildi. Operasyon planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor. Mehmetçik bölgeyi kontrol altına almaya başladı. Arama-tarama faaliyetleri devam ediyor. Teröristlerin tüm barınak, sığınak ve sözde karargahları ile mağaraları ve inleri tek tek tahrip edilecek. 

 

19 terörist etkisiz hale getirildi

 

Operasyonda ilk belirlemelere göre 19 terörist etkisiz hale getirildi. Arama tarama sırasında yapılacak tespitlerle bu sayının artacağını değerlendiriyoruz.

 

4 kahraman Mehmetçik yaralandı

 

Operasyon sırasında 4 kahraman silah arkadaşımız yaralandı. Gerekli tüm tıbbi müdahale yapılmaktadır.  Kaçacak hiç bir yerleri kalmadı. Teröristler kaçacak yerlerinin olmadığını, sona yaklaştıklarını anlamalı ve adalete teslim olmalıdır. Asil milletimizi terör belasından kurtarmakta azimli, kararlıyız. İfadelerine yer verildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MSB, Açıkladı,, Pençe, Kilit, Operasyonun, da, 19, Terörist, etkisiz, hale, getirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı