MHP'li Başkan Muhammet Ergin İstifasını verdi
Haber
19 Aralık 2023 - Salı 17:37
 
MHP'li Başkan Muhammet Ergin İstifasını verdi
Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam ilçe Başkanı Av. Muhammet Ergin, Alaçam MHP Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı müracaatı için görevinden istifa etti.
Samsun Haberi
MHP'li Başkan Muhammet Ergin İstifasını verdi

Muhammet Ergin yaptığı yazılı açıklamasının satır başlıkları şu yazıyla ifade yer verdi.
 

Ergin,” İlçe Başkanlığı görevini geldiğimiz günden itibaren şerefimizle ve onurumuzla görevimizi ifa edeceğimizi bildirmiştir. Görev süremiz içerisinde; Vatanımız için canını feda etmiş şehitlerimizi mezarları başında ziyaret ederek bu kutlu davaya için yola çıktık. Yönetim Kurulumuzun Amacı; Her bir dava arkadaşımız, vatandaşımızın kalbine dokunmak amacıyla "Nasılsın" harekâtını belirledi. Amacımız; Parti içinde disiplin ve koordinasyon, Cumhur İttifakı İçinde Disiplin ve koordinasyon, Kamu kurum ve kuruluşları ile disiplin ve koordinasyon, Belediye Başkanlığı ile disiplin ve koordinasyon ve Mahallelerimiz ile disiplin ve koordinasyondur. “ dedi.


Birlik ve Beraberliğimizi Sağlamak İçin Yönetim Kurulumuz ile birlikte hareket etini ifade eden Muhammet Ergin, Ahde vefa imamdandır diyerek davaya hizmet etmiş gönül vermiş dava arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Partimizi haftanın  5 günü açık hale getirdik. Güzel olan partimizi daha kullanılabilir hale getirdik. Sosyal Medya Hesaplarımızı aktif hale getirdik. Üye çalışması yaptık ve 500 yeni üye kaydı yaptık. Kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ettik, ziyaretlerini kabul ettik. Sosyal Sorumluluk Projelerinde görev aldık. Mevlit Kandilinde vatandaşlara kandil simidi, çikolata ve meyve suyu ikram ettik. Eczane Haftası, İtfaiye Haftası ve Din Görevlileri Haftası gibi sosyal etkinliklere katıldıklarını. “ söyledi.
 

Siyasi çalışmalarından bahseden Ergin,” Mahalle Başkanlarımızın görevlendirmesini yaptık, ziyaretlerini kabul ettik ve hepsine kahvaltı töreni ile görevlendirme belgelerini takdim ettik. Kadın kolları Başkanımız olarak Elif Karataş'ı görevlendirdik.  Sandık kuruluna görevlendirmelerini görevlendirdik. Mahalle Başkanları ile koordinasyonunu sağladık. Ak Parti ile hem ziyaret, hem de istişare toplantısı yaptıklarını” vurguladı.
 

Mahallerin sorununu çözmek ve daha iyi hizmet verebilmek için Komisyonlar kurduklarının vurgusunu yapan Av. Muhammet Ergin,” Cumhuriyetin 100 yılını coşkuyla kutladık ve tüm mahallelerimizde 100 yıla özel kalem ve anahtarlık dağıttık. Vatandaşımıza "NASILSIN" dedik. Vatandaşımızın gönlüne dokunduk. 65 mahallemizi ziyaret ettik, tüm mahallelerimizin sorunlarını tespit ettiklerini. “ belirtti.
 

Alaçam MHP Belediye Başkan Aday Adayı Av. Muhammet Ergin, “Mahalle sorunlarının tespiti ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek amacı ile İlçemizin nasıl kalkınacağı ve ileri gidebileceği düşüncesi ile  Genel Merkezimizin izni doğrultusunda Alaçam Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmak için Alaçam için HİZMET yolunda Alaçam Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevinden Affımı isteyerek Alaçam Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamış bulunmaktayız. Hakka hizmet 3 hilale hizmet için yeniden  uzun ince bir yola çıkmış bulunuyoruz.  Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin dediği gibi ; Önce Milletim ve Devletim sonra partim ve şahsım anlayışı ile hareket edeceğiz.  Ne Mutlu Türküm Diyene... Hep birlikte güzel yarınlarda buluşmak dileği ile...” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Muhammet, Ergin, İstifasını, verdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı