Lisans üstü eğitim Protokolü imzalandı
Haber
04 Ocak 2022 - Salı 21:17
 
Lisans üstü eğitim Protokolü imzalandı
Lisans üstü eğitim Protokolü imzalandı
Samsun Haberi
Lisans üstü eğitim Protokolü imzalandı

Samsun Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli okul yöneticileri ve öğretmenlerin Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Lisansüstü Eğitim Protokolü imzalandı.

 

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Samsun Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli okul yöneticileri ve öğretmenlerin Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin açacağı lisansüstü programlara başvurabilmesine ilişkin olarak, OMÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında hazırlanan Lisansüstü Eğitim Protokolü, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in katılımıyla imzalandı.

 

Bu protokolle birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli eğitimcilerin lisansüstü eğitim alarak, görev alanları ile ilgili konularda yeterliliklerini artıracaklarına ve uzmanlaşacaklarına inandığını belirten Vali Dağlı, eğitimcilerimizin protokol kapsamında alacakları lisansüstü eğitim ile yetinmeyip ardından doktora eğitimine de devam etmelerini temenni ettiklerini ve bunun da eğitimin kalitesinin artmasına olumlu katkılar sunacağını ifade ederek, protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Lisans, üstü, eğitim, Protokolü, imzalandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı