Kılıçdaroğlu, Çeltik Üreticisi Ekim ve hasat öncesi Fiyat belirlenmesini istiyor
Haber
31 Ağustos 2022 - Çarşamba 18:53
 
Kılıçdaroğlu, Çeltik Üreticisi Ekim ve hasat öncesi Fiyat belirlenmesini istiyor
Kılıçdaroğlu, Çeltik Üreticisi Ekim ve hasat öncesi Fiyat belirlenmesini istiyor
Bafra Haberi
Kılıçdaroğlu, Çeltik Üreticisi Ekim ve  hasat öncesi Fiyat belirlenmesini istiyor

Kılıçdaroğlu, Çeltik Üreticisi Ekim ve hasat öncesi Fiyat belirlenmesini istiyor Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bafra'daki Grup Toplantısından sonraki durağı Alaçam Doyran ve Yenice oldu.

 

Kılıçdaroğlu, Doyran'daki Çeltik Üreticileriyle buluşmasında onların dertlerini sıkıntıları dinledi. Özelikle Çeltik Üreticisinin Ekim ve Hasat öncesi Çeltikte taban fiyatının açıklanmasını talep ederken,Çiftçilerin başta Mazot, Gübre, tohum, ilaç giderlerinin altında ezildiklerini ifade etti.

Burada Çeltik Üreticilerine bizim iktidarımız da her şey farklı olacak, Çiftçi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Milletin Efendisidir. Başta Mazot, Gübre, ilaç ve tohum girdileri için Çiftçiye yardım edileceğini belirtti. Besici kardeşlerimizin de Yem sıkıntısı biliyoruz ona da çare bulacağız. Çiftçinin ve Besicinin sıkıntılarını iyi biliyoruz, onların sorunları bizim sorunlarımızdır dedi.

 

Buradan sonra Alaçam Yenice'ye geçen Kılıçdaroğlu, burada Kömüş yoğurdu ayranı ve yağlı yanıç ikram edildi. Burada kısa kalan Kılıçdaroğlu Ziyaretin sonunda Bafra'ya dönerek Esnaf ziyaretinden sonra Halka seslenişle ziyaretin sonlandırdı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kılıçdaroğlu,, Çeltik, Üreticisi, Ekim, ve, , hasat, öncesi, Fiyat, belirlenmesini, istiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı