Kaymakam Ertürkmen Osmanbeyli mahallesini ziyaret etti
Haber
12 Haziran 2021 - Cumartesi 12:43
 
Kaymakam Ertürkmen Osmanbeyli mahallesini ziyaret etti
Kaymakam Cevdet Ertürkmen İlçemize Bağlı Osmanbeyli Mahallesinde İncelemelerde Bulundu.
- Haberi
Kaymakam Ertürkmen Osmanbeyli mahallesini ziyaret etti

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Kurum Amirleri ile birlikte, Vatandaşla Buluşma kapsamında İlçemize bağlı Osmanbeyli Mahallesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunarak, mahalle muhtarı Yusuf Bayrak’tan mahallenin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı.

KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN TÜTÜN DİKİMİ YAPAN ÇİFTÇİLERİMİZİ TARLALARINDA ZİYARET ETTİ

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, İlçemize bağlı Ortadurak, Gökçeağaç ve Eldavut mahallelerinde tütün dikimi yapan çiftçilerimizi bizzat tarlalarında ziyaret ederek, bereketli olsun temennisinde bulundu.

Çiftçilerimizi ziyaret programında Kaymakam Cevdet Ertürkmen’e, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, İlçe Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Ziraat Mühendisleri eşlik etti.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Kurum Amirleri ile birlikte, Osmanbeyli Mahallesinden Şehit Mustafa Pilan’ın ailesini ziyaret ederek onların hal hatırlarını sordu.

KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN BAFRA OSMANBEYLİ ŞEHİT MUSTAFA PİLAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU’NU ZİYARET ETTİ

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Kurum Amirleri ile birlikte, İlçemize bağlı Osmanbeyli Mahallesinde bulunan Bafra Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim III. Kademe Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Özel Eğitim gören Otistik 9/A ve 11/A-11/B sınıflarını gezen Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Müzik Öğretmeni Çiğdem Ersoy Tüysüz ve Otizm Özel Eğitim Öğretmeni Leyla İbradı’dan öğrencilerin eğitimleri konusunda bilgi alarak, öğrencilerle sohbet etti.

Ayrıca, yeni açılan Beceri Geliştirme ve Uygulama Evi’ni de gezen Kaymakam Cevdet Ertürkmen, daha sonra toplantı salonunda öğretmenlerle sohbetin ardından Okul Müdürü Dursun Dündar eğitim-öğretim, yapılan faaliyetler ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kaymakam, Ertürkmen, Osmanbeyli, mahallesini, ziyaret, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı