Karaaslan, Başarılara İmza atan Alaçam Bocce Takımını Kabul etti
Haber
26 Mayıs 2022 - Perşembe 20:34
 
Karaaslan, Başarılara İmza atan Alaçam Bocce Takımını Kabul etti
Gündem Haberi
Karaaslan, Başarılara İmza atan Alaçam Bocce Takımını Kabul etti

Karaaslan, Başarılara İmza atan Alaçam Bocce Takımını Kabul etti

 

Samsun'un, Bölgenin ile Alaçam'ın gururu başarılara imza atan Alaçamspor Bocce takımı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı,Çevre,Şehir ve Kültür Başkanı AK Parti Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan tarafından makamında kabul etti.

 

Nisan ayında Antalya kemerde yapılan Bocce petank Türkiye şampiyonasında Samsun ilini temsilen katılan Alaçamspor Bocce takımı sporcuları Büyük bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu,Türkiye ikincisi ve Türkiye üçüncüsü olarak çok zor bir başarı elde etti. 23-25 Mayıs tarihleri arasında Ankara Kahramankazan da yapılan Volo Türkiye Şampiyonasında geleneksel gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak Samsun iline ilk madalyalarını kazandıran Alaçamspor Bocce takımı sporcuları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı,Çevre,Şehir ve Kültür Başkanı AK Parti Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı makamında ziyaret ederken,kazanılan ilk madalyayı hediye olarak taktim ettiler.

 

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir başarıdan başarıya imza atan bu altın çocuklarımızın her zaman yanında olan desteğini hiç bir zaman esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı,Çevre,Şehir ve Kültür Başkanı AK Parti Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan'a şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.

 

Bozdemir, Vekilimiz Çiğdem Karaaslan ile görüşmemizde Alaçam ilçesine Kapalı Bocce Sahası yapılacağının müjdesini bize verdi. Bizde inşallah yeni milli sporcular kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.

 

AK Parti Samsun Çiğdem Karaaslan 3-5 Haziranda Ankara'da yapılacak Bocce Petank Milli takım seçmelerine katılacak sporcularımıza şimdiden başarılar dilerken, onlardan yeni başarılar beklediğini dile getirdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaaslan,, Başarılara, İmza, atan, Alaçam, Bocce, Takımını, Kabul, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı