JANDARMA’DAN KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI
Haber
01 Aralık 2021 - Çarşamba 17:38
 
JANDARMA’DAN KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI
ALAÇAM İLÇE JANDARMA’DAN KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI
Gündem Haberi
JANDARMA’DAN KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI

SAMSUN' UN Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri, yük ve yolcu taşıyan araçlar için getirilen zorunlu kış lastiği uygulaması kapsamında denetimler yapıldı.

Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, yük ve yolcu taşıyan araçlar için getirilen zorunlu kış lastiği uygulaması kapsamında Jandarma sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen denetimlerde lastiklerin diş derinliği ölçüldü. Türkiye genelinde ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması 01 Aralık itibarı ile başladı.

Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Jandarma sorumluluk bölgesinde yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik kış lastiği denetimi yaptı. Jandarma trafik ekipleri, kış mevsimiyle birlikte kar, yağmur ve buzlanma gibi hava koşulları nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı düzenlenen denetimde, lastiklerin diş derinliği ölçüldü.

Ekipler, sürücüleri trafik kuralları ve can güvenliği konusunda hem bilgilendirdi hem de hazırladıkları broşürleri dağıttılar.

Kaynak: Editör:
Etiketler: JANDARMA’DAN, KIŞ, LASTİĞİ, UYGULAMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı