HALİL ÇELİK EMİR & GÖRKEM İNŞAAT YENİ DİZAYN EDİLMİŞ RUHUNUZA GÖZÜNÜZE HİTAP EDEN SIFIR DAİRELERİMİZ SİZLERİ BEKLİYOR
Haber
13 Ağustos 2022 - Cumartesi 11:06
 
HALİL ÇELİK EMİR & GÖRKEM İNŞAAT YENİ DİZAYN EDİLMİŞ RUHUNUZA GÖZÜNÜZE HİTAP EDEN SIFIR DAİRELERİMİZ SİZLERİ BEKLİYOR
Reklam & Haber HALİL ÇELİK EMİR & GÖRKEM İNŞAAT SİZLERLE BÜYÜMEYE HIZLA DEVAM EDİYOR
Bafra Haberi
HALİL ÇELİK EMİR & GÖRKEM İNŞAAT  YENİ DİZAYN EDİLMİŞ RUHUNUZA GÖZÜNÜZE HİTAP EDEN SIFIR DAİRELERİMİZ SİZLERİ BEKLİYOR

Reklam & Haber

HALİL ÇELİK EMİR & GÖRKEM İNŞAAT SİZLERLE BÜYÜMEYE HIZLA DEVAM EDİYOR

 

 

Reklam & Haber

 

Halil Çelik Emir & Görkem İnşaattan, Birinci Sınıf malzemeler kullanılmış olup ruhunuza ve gözünüze hitap eden dokunan "Yeni Dizayn edilmiş 140 ile 150 metre kare 3+1 sıfır Daire Projelerimiz sizler için hazır "

 

 

İş İnsanı Mütaahit Çelik Elektrik ve Emir ve Görkem İnşaat

Halil Çelik,sizlerin gücüyle hızla büyüyen gelişen firmamız göze hoş gelen ferah havadar yerde Ailelerimizi ev sahibi yapmak için yeni dizayn Sıfır daire projelerimiz sizleri bekliyor dedi.

 

 

" İnşaat sektöründe isimden söz ettiren firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz "

 

Çelik, Emir ve Görkem İnşaat olarak hızlı gelişen büyüyen İnşaat sektöründe adından söz ettiren kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerliyor yürüyoruz.

 

 

Biz daireleri gelişi güzel, değil alacak kişilerin gözüne ruhuna hitap edecek şekilde tasarlayıp hayata geçiriyoruz. Basamakları birer birer geçiyoruz. Emir ve Görkem İnşaat olarak kaliteden ödün vermeyerek İnşaat malzemelerinde birinci malzeme kullanıyoruz. "

 

 

Havadar Refah Trafikten gürültüsünden uzak bir ortam "

 

 

Emir ve Görkem İnşaat olarak Ailelerimize havadar yerde ferah bir ortam da çocuklarınızın ve sizlerin rahat edebileceği, trafik çilesinden uzak, konforlu, iç ile dış görünümleri bakımından gözünüze hitap edecek sıfır dairelerimiz sizleri bekliyor, tabiki de Emir ve Görkem İnşaat güvencesiyle sizlerin beğeniliği ve rahatlığı bizler için önem taşıyor.

 

 

" Sizlerle Büyümeye Devam edeceğiz "

 

 

Sizlerle büyüyen ve büyüme devam edecek olan Emir İnşaat daima her zaman yanınızda, hayallerinizi, sıcak yuvalarıınızı gerçeğe çeviren firmayız. " Bitmiş olan sıcak yuvanız olacak sıfır Dairelerimiz sizleri bekliyor "

 

 

 

Çelik, Satılık Ultra Lüks 3+1 140 + 150 Metre kare Dailerimiz, Kapalı Otopark, Asmolin Tavan, Depreme Dayanıklı Radia Temel Sistemi, 550 Metre kare bahçe taban, Isıtma Ebeveyn Banyosu,Giyinme Odaları, Akıllı Ev Sistemi ve Vs gereken bilgileri şahsen görüşmelerde verilecektir.

 

 

Emir & Görkem İnşaat güvencesi farkıyla...

 

 

Sıcak yuvanız eviniz olacak sıfır bitmiş dairelerimiz sizleri bekliyor. O yüzden diyoruz ki daire almadan Emir İnşaatın son yapmış olduğu daireleri gezmenizi tavsiye ediyoruz ...

 

Gelin Göreşelim : GSM: 0532 - 562 - 83 - 13

Kaynak: Editör:
Etiketler: HALİL, ÇELİK, EMİR, &, GÖRKEM, İNŞAAT, , YENİ, DİZAYN, EDİLMİŞ, RUHUNUZA, GÖZÜNÜZE, HİTAP, EDEN, SIFIR, DAİRELERİMİZ, SİZLERİ, BEKLİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı