Doğa Sporları kulübünün bin ağaç hedefi devam ediyor
Haber
03 Ocak 2022 - Pazartesi 21:59
 
Doğa Sporları kulübünün bin ağaç hedefi devam ediyor
Doğa Sporları kulübünün bin ağaç hedefi devam ediyor
Gündem Haberi
Doğa Sporları kulübünün bin ağaç hedefi devam ediyor

SAMSUN'UN Alaçam İlçe Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yeni yılın ilk günlerinde Ocak ayının ikinci gününde 52 fidan dikerek toplamda 379 fidana ulaştı.

 

Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak Ocak ayının ikinci gününde olan 2 Ocak 2022 Pazar günü saat 08.00’de Hüseyin Bedir’in kahvesinde buluşan Kulüp üyeleri 22 km'lik . Demircideresi - Yoğunpelit - Ağaçalan - Kirenli - Emirler Mezarlığı - Alaçam parkurumuzda 52 fidan dikerek toplamda 379 fidana ulaştılar.

 

Yapılan etkinlikler doğrultusunda toplamda 1.000 ağaca ulaşılacağı bilgisi alındı. Biz Doğa Sporları Kulübü olarak, bizim için A noktasından B noktasına ne kadar sürede vardığımız hiç önemli değil. Bizim için tek önemli olan yolun tadını çıkartmak, doğayla buluşmak. Bazen, tam yürüyüşün ortasında, beklenmedik anlarda rotayı değiştiriyor.

 

İşte o anlar, yeni rotalarla, yeni patikalarla, yeni maceralarla karşılıyor ekibimizi. İşte biz, bu beklenmedik anlarda gelen heyecanı ve güzellikleri seviyoruz. Ve diyoruz ki; Bir gününüz bizlerle geçsin. Doğaya, keyifli çay molalarına, hiç görmediğiniz köylerimize, her ayın ayrı güzelliklerine, en önemlisi kendinize zaman ayırın. Yeni yıla, yeni bir parkurda merhaba dedik. Demircideresi - Yoğunpelit - Ağaçalan - Kirenli - Emirler Mezarlığı - Alaçam parkurumuzda 52 fidan dikerek toplamda 379 fidana ulaştık. Etkinliğimize katılan tüm doğa sever dostlarımıza teşekkür ederiz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Doğa, Sporları, kulübünün, bin, ağaç, hedefi, devam, ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı