Dededağspor Emin Adımlarla Hedefine ilerliyor
Haber
27 Mart 2022 - Pazar 18:54
 
Dededağspor Emin Adımlarla Hedefine ilerliyor
Samsun Bölgesi 1 Amatör liginin C gurubunun dördüncü haftasında Dededağspor deplasmanda konuk olduğu Sögütlübahcespor Erdem Gök ve Nihat Özgen'in golleriyle 2-0 yenerek 3 puanın yanı sıra liderliğini de sürdürürken hedefine de yaklaştı
Spor Haberi
Dededağspor Emin Adımlarla Hedefine ilerliyor

Samsun Bölgesi 1 Amatör liginin C gurubunun dördüncü haftasında Dededağspor deplasmanda konuk olduğu Sögütlübahcespor Erdem Gök ve Nihat Özgen'in golleriyle 2-0 yenerek 3 puanın yanı sıra liderliğini de sürdürürken hedefine de yaklaştı.

 

Samsun Bölgesi 1 Amatör Ligini C gurubunun dördüncü haftasında lig lideri Dededağspor deplasmanda İlkadım Suni Çim sahasında Samsun Söğütlübahcespor'a konuk oldu.

 

Samsun Bölgesi 1 Amatör Ligi C gurubunda 3 maçta 3 galibiyetle 9 puanla lider durumda olan Bafra Dededağspor ligin dördüncü haftasında konuk olduğu Samsun Söğütlü Bahçespor'u Erdem Gök ve Nihat Özgen' nin attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmasını bildi.

 

Dededağspor bu galibiyetle ligde 4' te 4 yaparak puanını da 12' ye çıkarmanın yani sıra liderliğini sürdürdü.

 

Hedeflediği Samsun Bölgesi Süper Amatör ligine yakın olan Dededagspor öyle görülüyor ki kalan maçlarda rakiplerine göre bir adım önde görünüyor.

 

Maçtan sonra soyunma odasında teknik heyet, futbolcular ve yönetim galibiyeti kutlarken galibiyet pozunu da paylaşmayı unutmadılar. Dededağspor ligin 5 haftasında 03 Nisan Pazar günü deplasmanda saat 12: 00 de Samsun Canik Suni Çim sahasında başlayacak olan maçta lig ikincisi Kolpınaspor' a konuk olacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dededağspor, Emin, Adımlarla, Hedefine, ilerliyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı