Dededağıspor lige Galibiyetle başladı
Haber
13 Mart 2022 - Pazar 20:50
 
Dededağıspor lige Galibiyetle başladı
Dededağıspor kendi sahası seyircisi önünde ağırladığı Samsun İdmanyurduspor' u Nihat, Serhat ve Muümin' nin attığı gollerle 3-0 net skorla yenerken lige de galibiyet ve 3 puanla başlamış oldu
Spor Haberi
Dededağıspor lige Galibiyetle  başladı

Samsun Bölgesi 1 Amatör liginin C gurubunun ilk haftasında Dededağıspor kendi sahası seyircisi önünde ağırladığı Samsun İdmanyurduspor' u Nihat, Serhat ve Muümin' nin attığı gollerle 3-0 net skorla yenerken lige de galibiyet ve 3 puanla başlamış oldu.

 

Samsun Bölgesi 1 Amatör liginin C gurubun ilk maçında Teknik Direktörlüğünü Mahmut TOPAL' ın yaptığı Bafra Dededağıspor Bafra eski stadyumun yanındaki Suni Çim Sahasında Samsun İdmanyurduspor' u konuk etti. İlk yarıya rakibe göre hızlı başlayan ev sahibi Dededağıspor rakip kale de pozisyon yönünden üretken göründü.

 

Bu üretkenliğin meyvesini de Nihat Özgen ile bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu golle beraber oyun üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Dededağıspor rakip kalede ikinci gol için pozisyonlar üretti.

 

İlk yarı bitmeden Dededağıspor' dan Serhat Ateş attığı golle karşılaşmada durumu 2-0 getirdi. İlk yarı da her iki ekipte gol bulamayınca Dededağıspor soyunma odasına 2-0 üstün giren taraf oldu. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Dededağıspor kontrolü de elinde tutan ekipti. Rakibin cılız ataklarında gol sesi çıkmadı.

 

İkinci yarıda kendi fazla sıkmayan kontrollü oyunu seçen Dededağıspor' da Mümin Demir attığı golle karşılaşmada durumu 3-0 getirdi.Bu golde maçın son golü olurken, Dededağıspor lige galibiyet ve 3 puanla başlamış oldu. Aldığı bu galibiyetle Dededağıspor C gurubunda 3 puanla ikinci sırada yer buldu.

 

Dededağıspor Samsun Bölgesi 1 Amatör Liginin C gurubundaki ikinci maçını ise 20 Mart Pazar günü saat 15:30 Bafra eski stadyumun yanındaki Suni Çim sahasında bir başka Bafra takımı Genç Bafraspor' a konuk olacak

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dededağıspor, lige, Galibiyetle, , başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı