Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız.
Haber
25 Mart 2022 - Cuma 18:59
 
Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız.
Erdoğan, hayat pahalılığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız." dedi.
Gündem Haberi
Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat Havalimanı ve yapımı tamamlanan diğer yatırımların açılış töreninde konuştu. Erdoğan, hayat pahalılığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız." dedi.

 

Erdoğan'dan Tokat Havalimanı açılışında önemli açıklamalar! "Hayat pahalılığı sorununu..." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat Yeni Havalimanı'nın açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat Yeni Havalimanı ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere Tokat'a geldi. Erdoğan'ı taşıyan uçak, yeni yapılan Tokat Yeni Havalimanı'na indi.

 

Uçak, havalimanına inişinde su takıyla karşılandı. Havalimanına ilişkin yetkililerden bilgi alan Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle kurdele keserek havalimanının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat Havalimanı ve yapımı tamamlanan diğer yatırımların açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları: 3 yıldır gelemediğimiz Tokat'ı özlemişiz. Görüyorum ki Tokat da bizi özlemiş. Onları gönülden selamlıyoruz. Bugün tamamlanan eserlerin resmi açılışları için birlikteyiz. Bugün hem şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetleri sizlerin takdirine sunmaya hem de yeni hedefleri görmeye geldik.

 

TOKAT HAVALİMANI

 

Ben dün Brüksel'deydim. Orada mesajlarımızı verdik. Türkiye olarak nerede durduğumuzu anlattık. Şimdi sizlerle Tokat'tayım. Malazgirt Zaferi'nden sonra Buhara mimarisiyle yapılan ilk cami bu şehirdedir. Tokat sıradan bir şehir değildir. Her Tokatlı kardeşim kadrini kıymetini bilmelidir. Tokat'ı hakkettiği hizmetlere kavuşturmaya özel önem veriyoruz. Yatırım bedeli 5 milyar lirayı bulan eserin açılışını bugün burada yapıyoruz. Tokat'a yakışır. Daha nice yatırımlar var. Yeni Tokat Havalimanı'nı şehrimizin gelecekteki hedeflerinin bir sembolü olacaktır. Birileri laf üretir, biz ise iş üretiriz. Haziran 2023'te yeni bir destan yazacağız. İnşallah 2023'te vereceğiniz desteklerle Tokat'ı daha büyük hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceğiz.

 

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ AÇILIŞI

 

Çanakkale'de dünyanın bir numaralı asma köprüsünü yaptık. Muhalefeti açılışa davet ettik, gelmediler.

 

" HAYAT PAHALILIĞI SORUNU "

 

Ekonomide büyük bir mücadele yürütüyoruz. Bu alanı da milletimizin başarı hanesine yazacağız. Türkiye, nasıl salgının üstesinden geldiyse küresel enerji ve emtia fiyatlarındaki artışın etkisiyle yaşadığı hayat pahalılığı sorununu da aşacaktır.

 

Her değişim, her devrim gibi bu sürecin de sancılarını yaşıyoruz ama inşallah tüm bu fedakarlıklarımıza değecek müreffeh bir gelecek bizi bekliyor. Türkiye, 2023'ü birliğine, beraberliğine, kardeşliğine sahip çıkarak atlatırsa Allah'ın izniyle ekonomi dahil hiçbir alanda kimse bizi tutamaz. Çevremizde yaşanan güvenlik krizleri hepimiz için ibret vesikası. Türkiye'yi de bu duruma düşürmek isteyenler var.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhur, Başkanı, Recep, Tayyip, Erdoğan, Hayat, pahalılığı, sorununu, kısa, sürece, aşacağız.,
Yorumlar
Haber Yazılımı