Başkan Şimşek, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü mesajı
Haber
17 Mart 2024 - Pazar 15:35
 
Başkan Şimşek, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü mesajı
Türkiye İttifakı Partisi Bafra İlçe Başkanı Hakan Şimşek, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı yayınladı.
Bafra Haberi
Başkan Şimşek, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü mesajı

Başkan Şimşek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Çanakkale geçilmez dedirten, şehadet şerbetini içerek feda-i can eyleyen tüm şehitlerimizi milletçe minnet, rahmet ve saygı ile anıyoruz.

 

Çanakkale; askerine, ‘taarruzu değil, ölmeyi’ emreden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, vatanı ve milletinin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden binlerce şehidimizin ve gazilerimizin yanı sıra, onların yanında omuz omuza mücadele veren ninelerimizin, analarımızın, topyekûn vatan ve millet sevgisinin, birlik ve beraberlik ruhunun, inancın, azmin, taktik ve dehanın zaferidir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü ve Çanakkale zaferinin 109.yıl dönümü nedeniyle, kutsal vatan topraklarını canları pahasına savunarak bu büyük zaferi milletimize armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Geçmişte yaşanan bu tarihi zaferin gençlerimize örnek olmasını diliyorum.

 

Türkiye İttifakı Partisi Bafra ilçe Başkanı

Hakan Şimşek

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Şimşek,, 18, Mart, Çanakkale, Zaferi, ve, Şehitleri, anma, günü, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı