Başkan Arife Gülal Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı
Haber
27 Ekim 2023 - Cuma 22:25
 
Başkan Arife Gülal Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Başkanı Arife Gülal, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama mesajı yayınladı.
Bafra Haberi
Başkan Arife Gülal Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı

Atatürk un 19 Mayis 1919' da Samsun" a çıkarak başlat mis olduğu milli mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından 29 Ekim 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir.

 

Cumhuriyet rejimi, 1923'ten beri ülkemize büyük katkılar sağlamış, Türk toplumunu ulus olma bilincine kavuşturmuş, bireyi yurttaş konumuna yükseltmiştir.

 

Devletimiz, Cumhuriyetinverdigi güç sayesinde Atatürk ilkelerine bağlı kalarak,dünyanın saygın ülkelerinden biri hâline gelmiştir. Bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti" nin ülkesi ve milletiyle bölünmez büyüdüğünü savunmak, Atatürk Ilke ve Inkilaplarini koruyup iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır.

 

Bu duygu ve düşünceler içersinde Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyor,  destansı zaferler kazanarak  bizlere bu vatani yurt yapan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere, aziz Sehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları Şad Olsun.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Arife, Gülal, Cumhuriyetin, 100., Yılını, kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı