Bafraspor U 17 Genç Takımında Elit Ligi hazırlıkları sürüyor
Haber
10 Ağustos 2022 - Çarşamba 14:06
 
Bafraspor U 17 Genç Takımında Elit Ligi hazırlıkları sürüyor
Samsun Bölgesi U 17 Gelişim Elit Ligi hazırlıkları kapsamında Bafraspor U 17 Elit Genç takımı hazırlıklarını hocaları Arif Gençoğlu ve Ali Türkmen nezaretinde yoğun tempoda sürdürüyor
Spor Haberi
Bafraspor U 17 Genç Takımında Elit Ligi hazırlıkları  sürüyor

Bafraspor U 17 Genç Takımında Gelişim Elit Ligi hazırlıkları sürüyor

 

Samsun Bölgesi U 17 Gelişim Elit Ligi hazırlıkları kapsamında Bafraspor U 17  Elit Genç takımı hazırlıklarını hocaları Arif Gençoğlu ve Ali Türkmen nezaretinde yoğun tempoda sürdürüyor.

 

 

Bafraspor U 17 Elit Genç takımı Teknik Sorumlusu Arif Gençoğlu, 26 Ağustos'ta başlayacak olan Samsun Bölgesi U 17 Gelişim Elit liginin hazırlıklarını 22 genç futbolcumuz ve yardımcı hocamız Ali Türkmen ile yoğun şekilde sürdürüyoruz.

 

 

 

Antremanlarımızı günde bir idman olarak tempolu şekilde güç, kuvvet ve kondisyonu dayalı antremanlar gerçekleştiriyoruz. Gençoğlu, 26 Ağustos'a kadar devam edecek olan antremanlarımızı U 17 Elit Genç takımımızı lige hazır duruma getirmek istiyoruz.

 

 

Lige hazır girmek istiyoruz diyen Teknik Sorumlu Gençoğlu, Bafraspor U 17 Elit Genç takımı olarak. hazırlıklarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz.

 

Gençoğlu, lig bitimine kadar sahada 22 genç futbolcumuzla vereceğimiz mücadelenin yanı sıra sahada sonuna kadar savaşan bir takım görecekler.

 

Ağustos'un 26'sında başlayacak olan Samsun Bölgesi U 17 Gelişim Elit Ligi takımlarımıza şimdiden sakatsız kazasız bir sezon geçirmesini diliyorum dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafraspor, U, 17, Genç, Takımında, Elit, Ligi, hazırlıkları, , sürüyor, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı