Bafralı İş Kadınından Samsun Valisine Ziyaret
Haber
12 Mart 2021 - Cuma 16:10
 
Bafralı İş Kadınından Samsun Valisine Ziyaret
Samsun'un Bafra ilçesinde tekstil sektörü üzerine faaliyet gösteren ve dünyanın ünlü markalarına iş üreten Aysunzade Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Macit Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti.
Bafra Haberi
Bafralı İş Kadınından Samsun Valisine Ziyaret

Samsun'un çok değerli bir valiye sahip olduğunu, özellikle de kente yatırım yapmak isteyen iş insanlarına Vali Zülkif Dağlı'nın her alanda kolaylık sağladığını dile getiren İş İnsanı Aysun Macit " Sayın Valimizle sektörümüzde yaşanan gelişmeleri, Samsun istihdamına yaptığımız katkıları ve bundan sonraki projeksiyonlarımızı anlatma fırsatı buldum. Kendiside bizleri çok iyi karşıladı. Özellikle istihdam konusunda sayın valimizin büyük hassasiyetleri olduğunu gördük. Bundan da büyük mutluluk duyduk." dedi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'nın babacan ve yatırımcılara karşı yapıcı tavrının son derece önemli olduğuna dikkat çeken Macit "Sayın Valimiz özellikle iş, aş ve istihdam konusunu çok önemsiyor. Bu anlamda da Samsun'a yatırım yapmak isteyen iş insanlarına kapılarının her zaman açık olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Bizlerde 200 çalışanımızla Samsun'a kendi alanımızda katkı vermeye çalışıyoruz. Kendisine sorunlarımızı da, beklentilerimizi de dile getirme fırsatı bulduk. Kadın girişimci olmamız hasebiyle ayrıca ilgi gösterdi. Samsun'umuzun böyle değerli bir bürokrata sahip olmasından da büyük onur duyduk" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafralı, İş, Kadınından, Samsun, Valisine, Ziyaret, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı