Bafra TSO’da E-Ticaret semineri
Haber
23 Ağustos 2022 - Salı 16:37
 
Bafra TSO’da E-Ticaret semineri
Bafra TSO’da E-Ticaret semineri
Bafra Haberi
Bafra TSO’da E-Ticaret semineri

SAMSUN'UN Bafra  Ticaret ve Sanayi Odası E-Ticaret konulu seminerini TSO üyelerine ve işyerinde çalışanlarına bilgi semineri düzenledi.

 

 

Platform yöneticisi olarak Aydın Uçar ‘ın Bafra TSO’da işveren ve çalışanlarına ‘’E-Ticaret ‘’ konulu eğitim bilgileri aktardı.

 

 

Platform yöneticisi olarak Aydın Uçar genel olarak,” E-Ticaret nedir?,Drop Shipping Nedir?,Kupon satış ve KeyWord satış,Google SEO nedir?,E Ticarette sosyal medyanın önemi, ürün ve marka uyumu ,Türkiye’deki E- Ticaret firmaları, E- Ticarette yapay zeka , Avantajlar ,riskler, Google ADS ve Reklam avantajları hakkında bilgiler aktardı.

 

E-Ticaret veya elektronik ticaret mal ve hizmetlerin internet üzerinden ticareti olduğunu belirten Aydın Uçar, şehir merkezinde işlek bir caddede de çalışan bir mağaza gibi düşünebilirsiniz,Dünya çapında tahmini: 2, 14 milyar insan online olarak mal ve hizmet satın aldığını belirtti.

Dünya nüfusu 8 milyar kişi olduğunu ifade eden Aydın Uçar,”E-Ticaret insanların perakende olarak bir şeyler alıp sattığı birçok yoldan biridir.Bazı şirketler yalnızca online ürün satar .Ancak, çoğu için e-ticaret fiziksel mağazaları ve diğer gelir akışlarını içeren daha geniş bir stratejinin parçası olan bir dağıtım kanalıdır.Her iki durumda da e-ticaret yeni başlayanların Küçük işletmelerin ve büyük şirketleri ürünlerini geniş ölçekte satmalarına ve dünya çapındaki müşterilere ulaşmalarına olanak tanıdığını söyledi.

Foto Haber Emre DİLEK

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra, TSO’da, E-Ticaret, semineri,
Yorumlar
Haber Yazılımı