Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İle Akbank İş Birliği Protokolü
Haber
26 Mart 2022 - Cumartesi 20:49
 
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İle Akbank İş Birliği Protokolü
Samsun' un Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Akbank A.Ş Bafra Şubesi İş birliği protokolü imzalandı. İmzaya Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan Kalay, Meclis Başkan Yardımcısı Atakan Alaçamlı,Genel Sekreter Talip Şahin ve Akbank A.Ş Bafra Şube Müdürü Mehmet Er katıldı.
Bafra Haberi
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İle Akbank İş Birliği Protokolü

Bafra ekonomisinin nitelikli dönüşümü için birçok örnek faaliyetleri hayata geçiren Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye’nin kalkınma hedefleri ve üyelerinin maksimum fayda kazanması doğrultusunda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Akbank A.Ş Bafra Şubesi İle İş Birliği Protokolü imzaladı. 

 

 

İmza törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan Kalay, Meclis Başkan Yardımcısı Atakan Alaçamlı,Genel Sekreter Talip Şahin ve Akbank A.Ş Bafra Şube Müdürü Mehmet Er katıldı.

 

İlk kez Akbanklı olan ya da yeniden aktifleşen oda üyelerimizin 3 ay boyunca işlemlerini ücretsiz yapabileceği yeni müşteriye yeni tarife paketi, üyelerimizin avantajlı faiz oranları ve 60 aya kadar vadesiyle 5 Milyon TL’ye kadar Kobi kredisi kullanabileceği taksitli ticari kredi, ihtiyaca göre 4 farklı paket seçeneğini ve faaliyet alanına göre tasarlanan geniş teminat kapsamını tek poliçe altında toplayan dört dörtlük iş yeri sigortası, her ay sabit bir ücret ile çalışmak isteyen, her bir işlem için komisyon kesintisi yapılmasını istemeyen ve cirosunun ertesi gün hesabına geçmesini isteyen oda üyeleri için Ekopos paketleri, maaş ödemeleri için Akbank'a talimat veren işverenlerin personel maaş tutarları, belirtilen tarihte ve miktarda otomatik olarak firma hesabından personel hesaplarına aktarılabildiği maaş ödeme programı ve birçok avantajı içeren Kobi Destek Protokolü imzalandı.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar; ‘’Kurumsal faydası ve avantajı çok fazla olan bu protokolün üyelerimize hayırlı olmasını diliyor, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz ve bölgemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra, Ticaret, ve, Sanayi, Odası, İle, Akbank, İş, Birliği, Protokolü,
Yorumlar
Haber Yazılımı