Bafra Kuş Cenneti'nde bisiklet turu düzenlendi
Haber
15 Nisan 2024 - Pazartesi 16:00
 
Bafra Kuş Cenneti'nde bisiklet turu düzenlendi
Bafra Kuş Cenneti'nde bisiklet turu düzenlendi
Bafra Haberi
Bafra Kuş Cenneti'nde bisiklet turu düzenlendi

Samsun’un Bafra ilçesinde, Turizm haftası kapsamında, Kuş Cenneti’nde bisiklet turu etkinliği düzenlendi.

 

Samsun'da özellikle Spor Turizmine ilgi çekmek, bölgenin doğal ve tarihi dokusu yanında, Bisiklet Turizmi içinde önemli bir destinasyon olduğu göstermek, bölgenin Ulusal ve Uluslararası Bisiklet Tutkunlarına açılması için başlangıç yapmak amacı ile bisiklet turu etkinliği düzenlendi.

 

Samsun Bisiklet Federasyonu il temsilcisi İsmail Kutlu, “ Bafra Kuş Cenneti’ndeyiz, Samsun’un turizm yerlerinden bir tanesindeyiz. Dünyanın birçok yerinden buraya kuşlar ziyaret ediyor. Samsun Valimiz ile Büyükşehir Belediye Başkan’ımızın katılımlarıyla burada bisiklet etkinliği yaptık. Gençlerimiz burada olsunlar, kuşların arasında bisikletlerini sürsünler, spor severleri de buraya bekliyoruz. İnşallah burada yarışlarda düzenlemeyi planlıyoruz. Gençlerimiz bu bağlamda bisiklet sürüyüşü gerçekleştirdi. Hepsine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

Bisiklet turu etkinliğine Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve 30’a yakın bisiklet tutkunu katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra, Kuş, Cenneti'nde, bisiklet, turu, düzenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı