Bafra Eski Belediye binası yerine bakın ne olacak
Haber
16 Ocak 2024 - Salı 21:25
 
Bafra Eski Belediye binası yerine bakın ne olacak
Samsun’un Bafra ilçesinde eski belediye binası yıkılarak, yerine otopark, yeşil alan ve dinlenme yeri yapılacak.
Bafra Haberi
Bafra Eski Belediye binası yerine bakın ne olacak

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, BafraHaber Ajansı'na yaptığı açıklamada,” Bafra Hükümet Konağının, Yeni yerine taşınmasıyla beraber, diğer kurumlarda yeni binasına taşındı. Bununla beraber Bafra şehir trafiği de rahatladı. Bizlerde, Bafra Belediyesi’ni mevcut eski hükümet binasını tadilat yaparak taşıdıklarını.” Kaydetti.
 

Hamit Kılıç,” Eski Belediye binamızı yıkıyoruz, oraya tekrardan bir bina yapmayacağız. Belediye binasını, yanında bulunan oteli ve hamamı da yıkıyoruz. Eski belediye binasının çevresini açacağız, burada şuanda aktif olan Belediye Kültür Merkezi’ne dokunmuyoruz. İlerleyen günlerde yeni bir kültür merkezi yapılması konusunda, kültür merkezide yıkılacak. İlk etapta burayı düzenleyip, üstünde 40 aracın park edile bileceği bir otopark, ortasında yeşil alan ve dinleme yeri olarak tasarladıklarını” belirtti.
 

Eski binanın yıkımının devam ettiğini söyleyen Hamit Kılıç,” Binanın yıkımı devam ediyor, ayın sonunda binanın yıkımı tamamen gerçekleşmiş olacak. Yıkım bittikten sonra burada çevre düzenlemesi, otopark düzenlemesi, yeşil alan düzenlemesi yapıp, Bafra’nın hizmetine sunacağız. Resmi kurumların dışarıya çıkması, şehrin dışına taşınması, Bafra trafiği için önemli, bunu gerçekleştirdik, Bafra biraz daha trafik yönünden rahat edecektir.” Şeklinde konuştu.


Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra, Eski, Belediye, binası, yerine, bakın, ne, olacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı