Bafra'da Türkiye Judo Müsabakası başladı
Haber
14 Nisan 2023 - Cuma 03:41
 
Bafra'da Türkiye Judo Müsabakası başladı
Okul Sporları Gençler Türkiye Judo Birinciliği, 14 – 15 Nisan tarihlerinde arasında Samsun’un Bafra ilçesinde başladı.
Bafra Haberi
Bafra'da Türkiye Judo Müsabakası başladı

Okul Sporları Gençler Türkiye Judo Birinciliği müsabakalarına start verildi. Müsabakalar, Bafra Yeni Spor Salonu’nda oynanmaya başlandı.

 

Judo şampiyonanın 15 Nisan’da sona erecek olan, Türkiye birinciliği müsabakalarına. 61 ilden 400 sporcu katılım sağladı.

 

Judo müsabakalarında bu kadar becerikli öğrenciler yetiştiren antrenörlerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederim. Herkesin aklında güzel bir organizasyon olmasını umut ediyoruz. Sorunsuz problemsiz bir organizasyon olmasını istiyoruz. “ dedi.

 

Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,” Bu sporun Bafra’da yapılmasından büyük onur ve mutluluk duyuyorum. 1979 yılında 9 yaşındayken spor yapmaya başladım. Kahramanmaraş’lıyım ayrıca burada bulanan Kahramanmaraş’lı sporcularımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlere ilk öğretilen şey ahlak, judonun güzel ahlakı, sporun güzel ahlakı, bedeninizi her ne kadar disiplin etseniz de, ruhunuzu disiplin etmediğiniz takdirde bu sporu yapmanız mümkün değildir. Beden ve ruh bütünlüğü içerisinde, bu sporun hayat biçimi olması bizim en büyük amacımız. Asla sporu bırakmayın ve yaşam felsefeniz olsun.” Dedi.

 

Okul Sporları Gençler Türkiye Judo Birinciliği müsabakalarına, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun Gençlik ve Spor il Müdürü Feyzullah Dereci, daire kurum müdürleri, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar katılım sağladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra'da, Türkiye, Judo, Müsabakası, başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı