Bafra'da SASKİ çilesi bitmedi
Haber
02 Aralık 2023 - Cumartesi 13:43
 
Bafra'da SASKİ çilesi bitmedi
SASKİ çilesi Bafra'da bitmiyor, vatandaşı hayatından bıktırdılar.
Bafra Haberi
Bafra'da SASKİ çilesi bitmedi

Samsun'un tüm ilçeleri bizler için çok değerlidir. Ama ne var ki Samsun'un en güzide ekonomi tarım faaliyetleri ile Türkiye'nin en verimli olan Ovası, Bafra'nın, Bafralının SASKİ ile başı bayağı dertte...

Sonuc itibariyle 20 yıldır çözülemeyen su ve alt yapı çalışmaları 20 yıl öncede bir türlü bitmedi. Ne hikmetse bir türlü bitmeyen çalışmalar seçim çalışmalarına döndü.

Bitmeyen çalışmalar seçim çalışmalarında hizmet yapmış gibi anlatılıyor. 

 

Artık çalışmalar, Vatandaşa zulümden başka birşey değil, SASKİ maalesef kendi bacağına kurşun sıktığı gibi taşeron firmaları sayesinde, Belediye Başkanlarının itibarını da zedeledi.

SASKi nasil bir kurum haline geldiği artık biliniyor.

 

Doğal olarak yapılan hizmetlerde, kazılan çukurları tekrar tekrar kazılması, yapılan yerlerin tekrar tekrar kırılması, dökülen asfaltın tekrar kırılması, yolların çamur olması,... bunu daha da çoğalta biliriz. 

 

Esnafların dükkanlarını önüne büyük büyük su kanal beton borçlarının koyulup, günlerce orada unutulması mi? Yoksa besyol mevkisinde 10 gün çalışılan yolun kapatılmaması mı? Geçmişte bunun gibi örnekleri çoğalta biliriz.

 

Su sorunu, habersiz direk şebeke bozuldu deyip, kimseye haber vermeden cadde ve mahallelerde suların kesilmesi saatlerce suların gelmemesi, SASKİ çalışmalarının denetlenmemesi vs... gibi .. gibi.. 

 

Milleti bıktırdınız..

 

Yapılan hizmetlerin Bafra yararına yapılması bizleri de onur eder, ama Bafra Bafra olalı böyle çalışma görmemiştir.

 

Ayrıca bizlere gelen ihbarlarda 185 Çağrı Merkezinin açan çözüm masasındaki kişilerin verdiği cevaplarda bir hayli üzücü ve düşündürücü...

 

Umarım bu son çalışmalar olurda bir 20 yıl daha kazı çalışmaları olmaz... 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra'da, SASKİ, çilesi, bitmedi, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı