Bafra'da güven tazeleyen Başkan Kılıç açıklama yaptı
Haber
01 Nisan 2024 - Pazartesi 16:55
 
Bafra'da güven tazeleyen Başkan Kılıç açıklama yaptı
Bafra'da güven tazeleyen Başkan Kılıç açıklama yaptı
Bafra Haberi
Bafra'da güven tazeleyen Başkan Kılıç açıklama yaptı

31 Mart seçimlerinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Bafralıların teveccühü ile ikinci dönem için kolları sıvayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bir “Teşekkür Mesajı” yayımladı.

Başkan Kılıç, mesajında;

“Aşkınız, sevdanız, ahde vefanız için teşekkürler Bafra.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde; sizlerin teveccühüyle her zaman kutsal gördüğümüz Bafra Belediye Başkanlığı görevinedevam ediyoruz.

Bu süreç içerisinde bizlere göstermiş olduğunuz anlayış, verdiğiniz destekten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yeni dönemimizde de “Aşkınan çalışan yorulmaz” diyerek hemşehrilerimiz için, Bafra’mız için koşturmaya, üretmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar biz yaptık, Allah’ın izniyle yine biz yapacağız.

 

Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Sizlerle birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, gerçekleştirecek çok hedefimiz var.

 

Demokratik ortamda gerçekleşen seçim süreci sona erdi. Bafra iradesini ortaya koydu. Şimdi kadim şehir Bafra’mızıTürkiye Yüzyılımızın parlayan yıldızı haline getirmek, aynı aşkla hep birlikte yürümek değil koşmak zamanı.

 

Seçim çalışmaları sırasında bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhur İttifakı teşkilat mensuplarımıza, milletvekillerimize, dava arkadaşlarımıza ve bizi bu yolda yalnız bırakmayan hemşehrilerime; seçim sürecinde davamızın başarısı için mesai mefhumu olmaksızın çalışan ekibime yürekten teşekkür ediyorum.

 

Şimdi kadim şehir Bafra’mızıTürkiye Yüzyılımızın parlayan yıldızı haline getirmek aynı aşkla hep birlikte yürümek değil koşmak zamanı. Bu sonraki süreçte tüm Bafra yol arkadaşımızdır.

 

Bafra’mızı siz değerli hemşehrilerimiz ile birlikte geleceğe güvenle ve huzurla taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek çalışacağız.Bafra Belediyesi’ni bundan önce olduğu gibi yine ortak akılla, birlikte yöneteceğiz. Bugünün ve geleceğin modern, kalkınan Bafra’sını birlikte inşa edeceğiz.

 

Bu vesile ile seçimlerde göstermiş olduğunuz teveccüh nedeni ile tekrar şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra'da, güven, tazeleyen, Başkan, Kılıç, açıklama, yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı