Bafra`da Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu Etkinliği
Haber
29 Ekim 2021 - Cuma 19:14
 
Bafra`da Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu Etkinliği
Bafra Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turunun üçüncüsünü düzenlendi.
Bafra Haberi
Bafra`da Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu Etkinliği

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı etkinlikleri kapsamında “Bisikletini Al Gel, Sağlık için Pedalla” sloganıyla düzenlenen program, Bafra Belediyesi Cumhuriyet Bisiklet Turu,15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başladı. Kızılırmak Sedde Parkı’nda sona erdi.

 

Başkan Hamit Kılıç’ında katıldığı etkinliğe çok sayıda bisikletli katılım sağladı.Üçüncüsü düzenlenen Bisiklet Turu'nda maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması noktasında azami gayret gösterildi.

 

Program sonrası  Kızılırmak Sedde Parkı’nda  konuşmaya yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, ; Değerli gençler Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98  yılında kutlamış olduğumuz bu günü bisiklet töreni ile taçlandıralım istedik. Bugün de belediyemiz olarak organize ettiğimiz bisiklet turunu hep beraber gerçekleştirdik. Hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk anma üzerine tüm şehitlerimize  gazilerimize Allah tan rahmet diliyorum. hepinizin bayramını tekrar kutluyorum güzel bir kalabalık var katılım var gerçekten hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bu yaptığımız bisiklet turları her yaptığımızda artıyor coşkuyla beraber Bafra'da buna müsait zaten bundan sonra inşallah bunu devam ettireceğiz  tekrar katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum burada hemen anı fotoğrafı çektirmek için köşemiz var isteyen herkes burada  fotoğraf çekinebilir”şeklinde konuştu.

 

Bafra Belediyesi 3.Cumhuriyet Bayramı Bisiklet turuna geçen yıl olduğu gibi bu yılda katılım büyük oldu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra`da, Cumhuriyet, Bayramı, Bisiklet, Turu, Etkinliği,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı