Bafra Belediye Başkan adayı Şükrü Neiş mi?
Haber
17 Ocak 2024 - Çarşamba 20:22
 
Bafra Belediye Başkan adayı Şükrü Neiş mi?
Bafra eski belediye başkanı ve Elektrik mühendisi Şükrü Neiş Sosyal Medya Hesabından Aday gibi yaptığı açıklama dikkatlerden kaçmadı..
Bafra Haberi
Bafra Belediye Başkan adayı Şükrü Neiş mi?

Cumhur ittifakı Ak Parti belediye başkan aday adayı,  2004- 2009 yılları arası Bafra eski belediye başkanı ve Elektrik mühendisi Şükrü Neiş yaptığı açıklamada şunları söyledi: Cumhur ittifakı olarak Baframız için hizmet aşkıyla çıkmış olduğumuz yolda hemşehrilerimizin göstermiş olduğu samimi destek ve yoğun ilgilerine samimi duygularımla teşekkür ediyorum.

                         

Ayrıca bizzat arayarak ve sosyal medya kanallarından  yaptıkları tebrikler için teşekkürlerimi sunuyorum.


Yapılan tüm telefon ve yüzyüze anketlerinde şahsıma gösterilen çok yüksek teveccüh, ilgi ve olağanüstü desteklerden dolayı büyük mutluluk ve onur duydum. Biz İnşaallah Cumhur ittifakı olarak buna layık olacak hizmet ve projeleri hayata geçireceğiz. Toplumumuzun her kesimini kucaklayacak, adaletli ve şeffaf olacağız. Cumhur ittifakı ile birlikte şehrimizi Türkiye Yüzyılının örnek bir şehri olması için hazır ve kararlıyız. Hedefimiz insanlarımızın standartlarını daha çok yükseltmektir. Katılımcı yönetim anlayışı ile toplumumuzun her kesiminin Baframızın yönetimine ve karar alma süreçlerine katılmalarını sağlamaktadır .dedi

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bafra, Belediye, Başkan, adayı, Şükrü, Neiş, mi?,
Yorumlar
Haber Yazılımı